Horoskop

Lav

lav

Tjedni horoskop - 29.03.2020. do 04.04.2020.

LJUBAV: Ovaj tjedan biste mogli općenito biti razočarani u ljubavi ili htjeti nešto posve novo i drugačije. Ako je to slučaj, onda se morate srediti prvo mentalno, a zatim i fizički te izaći iz kuće i krenuti na teritorij na kojem do sad niste lovili. Ako ste u vezi koju ipak želite očuvati, smirite se i prepustite pokoju odluku i svom partneru. Budite nježni.

POSAO: Vi uvijek imate visoko postavljenu ljestvicu poslovnih ciljeva pa je ponekad i vama samima teško sustići vlastite želje. Ipak, pred vama je pozitivan radni tjedan koji će vam donijeti dobre preduvjete za posao koji ste planirali dulje vrijeme pa vam neće biti problem dodatno se uključiti u njegovu realizaciju.

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično. energija vam je na visokoj razini, ali mogli biste osjetiti blagu nervozu zbog ljubavnih problema.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Lav - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini