Horoskop

Lav

lav

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Naučili ste raditi kompromise, iako teško, i nije vrijeme da to brzo zaboravite. Sve nesuglasice s partnerom možete izgladiti na taj način, ma kako to vama izgledalo nemoguće. Stoga, odlučite sami kojim ćete putem krenuti i kako to mislite izvesti, jer bez obzira djelovali ili ne, naći ćete se u središtu pažnje svojih bližnjih. Kad ste već tamo, na svom omiljenom mjestu, potrudite se i napravite najviše što možete kako za sebe, tako i za partnera, koji će ovakvu promjenu ponašanja znati itekako cijeniti.

POSAO: Rujan mjesec za Lavove bit će mjesec tranzicije. Bit ćete osoba koja će pokretati svari i svi će vas pitati za mišljenje ili savjet. Aktivnosti koje inicirate donijet će i kvalitetne financijske rezultate, pa nemojte stajati po strani i čekati da vam zaslužena nagrada sama padne u krilo, nego jasno i glasno recite koliko očekujete za sebe. Nemojte biti skromni, no niti pohlepni, nađite pravu mjeru koja će biti na zadovoljstvo svih uključenih.

ZDRAVLJE: Lagano pogoršanje u prvom dijelu mjeseca bit će posljedica uloženih napora, nađite sredinom mjeseca koji dan za odmor, trebat će vam.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Lav - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini