Horoskop

Lav

lav

Mjesečni horoskop - 01.03.2020. do 31.03.2020.

LJUBAV: Centar pažnje vaše je prirodno mjesto, i osjećate se prilično neugodno kad vas netko izgura. To će se ovoga mjeseca dogoditi na poslu, a vi bi lako mogli napraviti kardinalnu grešku i frustraciju zbog toga iskaliti na partneru i bližnjima. Pazite dobro što radite, takvu grešku ispravljat ćete mjesecima, stoga si osigurajte miran nastavak godine na privatnom planu taktičnim ponašanjem, koliko god to vama bilo strano.

POSAO: Da, nova je zvijezda na nebu, a na vama je da povratite stari sjaj. Nemojte dozvoliti da vas savlada malodušnost ili crne misli već se uronite u posao preko glave, tako ćete najbrže doći na stari put. Usput, budite oprezni s novcem, jer u takvim situacijama često znate biti nemarni i nepažljivi. Naročito obratite pažnju na mladi Mjesec koji bi vam mogao napraviti priličnu rupu u novčaniku ako ne budete dovoljno oprezni.

ZDRAVLJE: Uglavnom dobro, tek proljetno čišćenje nosa i dišnih puteva.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam apsolutni hit proljeća - roman Pokora iz serijala Briar U omiljene Elle Kennedy!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Lav - godišnji horoskop za 2020.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini