Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Obitelj bi vam ovog tjedna mogla raditi probleme. Činit će vam se kako svi samo nešto traže od vas, a vi ne mate isto pravo. Budite strpljiviji prema voljenoj osobi jer bi se moglo dogoditi da baš na njoj/njemu puknete, a da nije ni kriva ni dužna. Ako ste sami na polu bi vas mogla zaintrigirati jedna osoba koju prije niste primjećivali. Moguća kratka avantura.

POSAO: Ovaj tjedan niste baš raspoloženi za rad i red. Misli vam lutaju s jednog na drugo egzotično mjesto i kao da u vašem umu ljeto još nije završilo. Poneki bi ipak mogli i svojojm snalažljivošću nadoknaditi odsutnost pa ćete se iskazati na nekom neočekivanom problemu i pobrati dovoljno slave za cijeli tjedan. Nemojte se pretjerano uspavljivati, netko uvijek gleda!

ZDRAVLJE: Sretnik ste iako ne pazite na svoje tijelo. Malo manje alkohola i brze hrane učinit će čuda s razinom energije u vama.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini