Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 29.03.2020. do 04.04.2020.

LJUBAV: Vaša ljubavna priča mogla bi se pretvoriti u dobar ljubavni film, ali ono što se zbiva u vašm krevetu samo je vaša stvar. Imate potrebu za zbližavanjem s patnerom pa i za unapređenje vlastite veze. Nemojte dozvoliti drugima da vam određuju što ćete i kako ćete. Imate svoj cilj i njega se držite.

POSAO: Na poslu će vam ovaj tjedan biti raspoložena atmosfera. Mogli biste uživati u uredskim razgovorima s kolegama pa posao ostaviti po strani kao da i ne postoji. Ako je u pitanju neki dugoročni projekt sve će biti u redu, ali ako imate rokove morat ćete malo skratiti jezik i posvetiti se poslu.

ZDRAVLJE: Dok drugi moraju pripaziti na prehranu, vi biste trebali pripaziti na unos alkohola. Piće previše djelovat će loše na želudac pa ćete imati duži oporavak nego što biste htjeli.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini