Horoskop

Blizanci

blizanci

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Odlično je praviti se cool, mada je istovremeno teško, pogotovo za vrijeme punog Mjeseca. S puta koji ste si zacrtali mogu vas skrenuti osjećaji prijatelja, ali nakon zadnje četvrti Mjeseca bit će vam znatno lakše reći: "Nemam sad vremena za tako nešto". Posvetit ćete se obitelji, no nemojte bezrezervno vjerovati sve što čujete, jer neke stvari se jednostavno moraju dogoditi, na vama je da ih prihvatite na svoj poznati način, uživajući u dobrima i brzo se rješavajući loših.

POSAO: Iako to znate i sami, želite li napraviti nešto više na poslu, jednostavno morate više raditi. Ljeto je prošlo, baterije su koliko toliko pune i vrijeme je da se bacite na stvari koje vam se vuku po ladicama još od prije ljeta. Pazite na novce, ulažite pametno i malo, vratit će se višestruko ali uz manji rizik nego da se naglavačke bacite na prvu priliku koja vam se čini zgodnom. Razmislite o svakom potezu prije nego što ga napravite, ma kako to vama bilo teško, jer neki koje povučete mogu imati dugoročne posljedice.

ZDRAVLJE: Prošlo je ljeto, nekako ste ga uspjeli ostaviti iza sebe bez nevolja, nastavite sa zdravijim stilom života.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini