Horoskop

Blizanci

blizanci

Mjesečni horoskop - 01.04.2020. do 30.04.2020.

LJUBAV: Većinu mjeseca osjećat ćete s poput nekog autsajdera jer se Venera, planet ljubavi, skriva u vašoj 12. Kući bijega sve do 24. travnja. Ipak i to se može gledati pozitivno jer ćete imati potreban odmak kako biste točnije procijenili gdje se vaša veza nalazi u ovom trenutku. Ako ste sami uvidjet ćete gdje se krije problem. Vaš vladar Merkur vratit će vam u život neke stare poznanike i/ili ljubavi. Razmislite o svojim riječima prije nego ih izgovorite jer će sve biti shvaćeno ozbiljno.

POSAO: Travanj počinje sa Suncem u vašoj 11. Kući grupa koje ostaje tamo sve do 20.travnja gradeći ili rušeći vašu karijeru na osnovu svega što ste do sada učinili. Kako ste sijali, tako ćete žnjeti! Budite pažljivi u komunikaciji s vama jer vaš planet Merkur, koji je ujedno i planet komunikacije, već u retrogradnom ciklusu. Sitnice bi se brzo mogle napuhati do slona pa nastojite od tada ne ulaziti u sukobe. Prelazak Sunca u znak Bika i vašu 12. Kuću privatnosti 20. travnja donosi vam upozorenje kako ćete za napredak morati posložiti svoj život.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem. Pripazite na razinu stresa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2020.

 VVeliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini