« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
HE HE

Horoskop otkriva što volite u krevetu

Horoskop će na najbolji način otkriti što vaša potencijalna partnerica voli u krevetu, pa se nije loše informirati na vrijeme kako bi ispali veliki znalac

Omiljene poze znakova horoskopa
Omiljene poze znakova horoskopa (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

poze u seksu

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

seksualni horoskop

,

znakovi horoskopa

Horoskop najbolje poznaje seksualne želje i kvalitete svakog znaka, pa evo glavnih karakteristika seksualnih preferencija žena rođenih u svim znakovima horoskopa.

Ovan - seks je za njih fizička aktivnost, stoga, njih zanima akcija, a predigra i "vođenje ljubavi" nisu za pripadnice ovog znaka.

Bik - taktilan znak koji obožava dodire i na taj način izražava seksualnost, pa za razliku od Ovnica, Bikice stvarno vode ljubav.

Blizanci - kako im komunikacija ide besprijekorno od ruke, od ovih ćete žena dobiti dirty talk kao ni od koga drugoga, a znaju i kad trebaju biti slatke kao med.

Rak - ove žene vole seks s velikom dozom brižnosti te staromodne ljubavi, a uvjerljivo su najbolje u poljupcima, koji su duboki, strastveni i seksi do bola.

Lav - ovo su prave kraljice spavaće sobe, obožavaju imati sve pod kontrolom, a naročito svog seksualnog partnera kojeg će zadovoljiti bez imalo truda.

Djevica - brižne dame najviše pozornosti obraćaju na ono što njihov partner voli te će to usavršiti do kraja. 

Vaga - ako niste znali, nitko ne pruža oralni seks kao Vage, a jako su dobre u zadovoljavanju želja. 

Škorpion - baš kao i muški pripadnici znaka, one su pravi seksualni predatori koji vole malo grublju igru i seks po cijelom stanu

Strijelac - mrze dosadu, a to vrijedi i za seks, pa stalno pokušavaju nešto novo, a posebno su dobre u seksu bez obaveza i za jednu noć, tu su nenadmašne. 

Jarac - definitivno nisu za casual seks, najbolje su u emocionalno zadovoljavajućem spolnom odnosu te otkrivanju partneru onoga što, gdje i kako žele. 

Vodenjak - vole grubi seks, zabavu i eksperimente. Nitko nije tako dobar kao žene Vodenjaci, kada je u pitanju vrući, brzi i strastveni seks. 

Ribe - žele da ih seks izdigne iz sadašnjosti u neku zemlju snova, pa su posljedično uvjerljivo najbolje u igranju raznih uloga u seksu. 

06.10.2016. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno