« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
CES 2019

HONOR View20 dobio mnoštvo priznanja na CES-u

HONOR View20 prvi je model koji je na inozemnom tržištu opremljen naprednim 7nm Kirin 980 AI čipsetom s dvostrukim NPU-om

Gomila nagrada za Honor View20
Gomila nagrada za Honor View20 (Honor)
Više o

nagrade

,

CES 2019

,

HONOR View20

HONOR, vodeći e-brand pametnih telefona, objavio je da je HONOR View20 dobio seriju priznanja za najbolji uređaj na sajmu potrošačke elektronike CES 2019 za svoje vrhunske performanse i elitne značajke, uključujući 48MP AI Ultra Clarity stražnju kameru, All-View zaslon, 3D TOF kameru i čipset visokih performansi.

HONOR View20 priznanja "Best of CES 2019"

HONOR View20 dobio je nagrade i priznanja od medija i influencera uključujući:

 • Android Central: "Best of CES 2019" - „Nevjerojatna vrijednost i zapanjujuća pozadina."

 • Android Headlines: "Best of CES 2019"

 • Gadget Match: "Best of CES 2019" - „Sa svojim vrhunskim specifikacijama i inovativnim ponudama, jedan je od najboljih pametnih telefona koje danas možete kupiti."

 • Gear Diary: "Best of CES 2019" - „View20 jedan je od onih telefona koji pomiče granicu značajki kojim se drugi telefoni ocjenjuju."

 • GeekSpin: "Best of CES 2019" - „Honorov View20 ... dolazi sa spektakularnim finišem te mnogo snage i značajki."

 • Mashable: "Best Tech of CES 2019" - „HONOR je brzo postao sila na koju treba računati ... na CES-u, njegov je View20 bio najbolji telefon zahvaljujući rupi u zaslonu"

 • T3: "Best Smartphone of CES 2019" - Zadivljujuć pametan telefon ... baterija kapaciteta od čak 4,000mAh obećaje da će raditi cijeli dan i dugo u noć."

 • Tech Advisor: "Best in Show 2019" - Dok većina pametnih telefona izgleda prilično slično, View20 na pozadini ima prepoznatljiv efekt slova 'V' za koji mislimo da izgleda sjajno i kameru u rupici na zaslonu."

 • TechRadar: "CES Top Pick 2019" - „Zapanjujuća pozadina čini ga snažnim telefonom koji bi mogao uzdrmati vodeći poredak ove godine."

 • Trusted Reviews: "Best of CES 2019" - „HONOR View20 je prvi veliki flagship godine koji sadrži vrstu specifikacija koju od takvog izdanja i očekujete."

 • Ubergizmo: "Best of CES 2019" - „HONOR ulazi u 2019. s iznimno perspektivnim premium telefonom koji donosi prvi na svijetu komercijalni ekran s rupicom."

„Izuzetno smo uzbuđeni zbog pozitivnog prijema koji je HONOR View20 dobio. Privilegija je što su naši kolege u industriji prepoznali naše napore u stvaranju inovativnih proizvoda koji pružaju veliku vrijednost korisnicima diljem svijeta", rekao je George Zhao, predsjednik HONORA. „Ove godine HONOR će nastaviti pomicati granice onoga što je moguće kod flagship pametnog telefona."

HONOR View20 - flagship pametni telefon bez premca s vodećim značajkama

HONOR View20 predstavlja Honorov najnoviji ulazak na tržište flagship pametnih telefona, pružajući vrhunske tehničke performanse te dizajn i stil na još višoj razini. Ovaj je vrhunski pametni telefon opremljen prvom na svijetu 48-megapikselnom stražnjom kamerom visoke razlučivosti.

HONOR View20 također dolazi i s naprednom 3D stražnjom kamerom koja može skenirati i prepoznati objekte u stvarnom svijetu. Algoritam za AI i 3D modeliranje omogućuje niz korisnih i zanimljivih aplikacija, od toga da svoje tijelo na fotografijama i videozapisima učinite tanjim, preko igranja igara s detekcijom pokreta, do računanja kalorija u hrani.

Ekstremne performanse s najnovijim tehnologijama na umu

HONOR View20 prvi je model koji je na inozemnom tržištu opremljen naprednim 7nm Kirin 980 AI čipsetom s dvostrukim NPU-om; zatim GPU Turbom 2.0 koji uvelike poboljšava grafičke performanse; i baterijom od 4000 mAh sa SuperCharge brzim punjenjem.

Kirin 980 čipset predstavlja 75-postotno poboljšanje brzine u performansama jedne jezgre u odnosu na prethodnu generaciju. Kirin 980 također sadrži Mali-G76 GPU za poboljšanje performansi za 46 %. Performanse uređaja HONOR View20 značajno su povećane, dok je potrošnja energije smanjena za 58 %, pružajući time revolucionarni napredak u korisničkom iskustvu.

HONOR View20 usvojio je posebnu tehniku koja omogućuje da svjetlo bez problema dopre do prednje kamere. Honorovi inženjeri koriste poseban držač za precizno postavljanje prednje kamere ispod prozirnog otvora na zaslonu veličine samo 4,5 mm. Poseban materijal za povezivanje zaslona koristi se kako bi se spriječilo da u kameru uđe svjetlo koje zaslon emitira, što omogućuje najbolje moguće fotografije s pametnim telefonom.

Nova generacija dizajna i estetike

Iz perspektive dizajna, HONOR View20 prvi je pametni telefon koji koristi naprednu tehnologiju nanolitografije kako bi razvio nevidljivu nano teksturu na tijelu telefona. Četvrta generacija nano-vakuumskog premaza i procesa nevidljive aurora teksture stvaraju živopisan i dinamičan gradijent boje u obliku slova V s blistavim efektom, razbijajući tako kalup tradicionalnih flagship pametnih telefona u dimenzijama i stilu.

Globalno predstavljanje pametnog telefona HONOR View20 održat će se 22. siječnja u Parizu kada će biti predstavljene dodatne značajke ovog uređaja za globalno tržište.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

14.01.2019. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno