« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
NOVOSTI

Honor Play - strateško partnerstvo s najboljim mobilnim igrama PUBG MOBILE i Asphalt 9: Legends

Posebna prilagodba Honor Playa za igre PUBG MOBILE i Gameloftov Asphalt 9: Legends donijet će revolucionaran doživljaj igranja

Honor donosi novu razinu igranja na pametnom telefonu
Honor donosi novu razinu igranja na pametnom telefonu (Honor)
Više o

Honor

,

Honor Play

,

PUBG MOBILE

,

Asphalt 9: Legends

Honor, mladi, inovativan e-brand pametnih telefona koji postavlja trendove, uspostavio je strateško partnerstvo s vodećim proizvođačima igara u mobilnoj industriji, tvrtkama PUBG Corp i GAMELOFT. Honor se udružuje s PUBG MOBILE i Asphalt 9: Legends kako bi revolucionarizirao industriju mobilnih igara, što je započeo 30. kolovoza predstavljanjem Honor Play pametnog telefona, jedinstvenom po brzini i izvedbi, poboljšanom kvalitetom grafike i produženim trajanjem baterije te uzbudljivom serijom značajki za igranje na najvišoj razini.

PREŽIVI U PUBG MOBILE S HONOR PLAYOM

Kako bi stvorio zadivljujuća igračka iskustva za Honorove fanove diljem svijeta, Honor blisko surađuje s PUBG MOBILE, jednom od najboljih svjetskih taktičkih igara na natjecanjima koju je razvila tvrtka PUBG Corporation. Kao brand koji postavlja trendove u industriji pametnih telefona, Honor je ponosan što ima PUBG MOBILE za službenog partnera za igranje na Honor Playu. Tu je igru, koja ima preko 10 milijuna dnevno aktivnih korisnika diljem svijeta (isključujući Kinu), SXSW Gaming Awards ove godine prozvao Trending Game of the Year. PUBG MOBILE i Honor zajedno povezuju prijatelje za uzbudljiva iskustva, a ovo će partnerstvo Honorove fanove odvesti na novu razinu upravo s nedavno predstavljenim Honor Playom.

Ovim partnerstvom dviju vodećih brandova u tehnologiji i gamingu uspostavljen je snažan odnos kako bi se Honorova tehnologija za igranje primijenila na igri PUBG MOBILE i s Honor Playom pokrenule gaming kampanje u cijelom svijetu. Za lakši i ugodniji doživljaj igranja, Honor je uz podršku Honor Playa surađivao s PUBG MOBILE-om na prilagodbama performansi grafike u igri postigavši gotovo puni broj sličica (full frame rate) od 39,461 i stabilan „jitter" od 0,21%2. Uskoro će i drugi Honorovi uređaji ući u partnerstvo s igrom PUBG MOBILE.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

POBIJEDI U ASHPHALT 9: LEGENDS S HONOR PLAYOM

Honor surađuje s Asphalt 9: Legends, najpopularnijom mobilnom igrom utrkivanja u svijetu koju je napravio GAMELOFT, kako bi igrači doživjeli novu razinu iskustva u mobilnom utrkivanju s Honor Playom. Suradnja s Asphalt 9: Legends ima puno potencijala, a ovo nije prvi put da se Honor udružio s Gameloftom. Honor je s Gameloftom surađivao na pokretanju #Asphalt8HonorCup Challengea za Honor 5X i natjecanja Modern Combat Versus Honor International Series Esports Competition za Honor View 10. Oba proizvoda i događaji bili su nevjerojatno uspješni te su bili ključni za Honorovu odluku da treći put uđe u partnerstvo s Gameloftom.

Honor Play predstavlja „Game On" trenutak za mobilne igrače. Ova Honorova prilagodba postiže gotovo puni „frame rate" i pruža doživljaj bez zapinjanja čak i za grafički zahtjevne igre. Histen 3D audio tehnologija igračima pruža izvanredno 3D zvučno polje. Virtualan surround zvuk dolazi iz različitih smjerova, kao u kino dvorani, što igračima omogućava precizno pronalaženje neprijatelja i pozicija s kojih se puca. U igri PUBG MOBILE, funkcija AI 4D Smart Shock koristi se za 30 različitih scenarija vibracija i reagirat će prema smjeru približavanja neprijatelja ili pucnjavi, a igrač će čak osjetiti povratan udarac dok povlači okidač. Honor Play također ima ogroman 6,3-inčni FullView zaslon s iznimnim omjerom od 19,5:9 i ogromnom 3.750 mAh baterijom koja podržava najmanje 4,5 sati igranja. Igrači mogu uživati ​​u ugodnijem vizualnom doživljaju igranja i multitaskingu, kao i u 24-satnoj zabavi.

Kako bi Honor Play iskustvo ponudio svojim fanovima diljem svijeta, Honor surađuje s još mnogo gaming partnera. Osim spomenutih igara, Honor će nastaviti primjenjivati svoje najnovije gaming tehnologije i na druge popularne mobilne igre.

Honor Play u Hrvatskoj je dostupan od 1. rujna po cijeni od 2.799,00 kuna. Na IFA 2018, Honor Play je dobio devet „Best of IFA 2018" nagrada od vodećih medija industrije: Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android i Technobuffalo. Osim IFA nagrada, Honor Play je također dobio više od šest uredničkih preporuka iz vodećih medija: „Digital Trends Recommended Product", „Expert Reviews Recommended", Pocket-lintov „Editor's Choice", od T3 „Best Gaming Phone", te „Tech Advisor Recommended" i „Trusted Reviews Recommended".

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

25.09.2018. 15:34:00
Novi komentar
nužno
nužno