« Hi-tech
objavljeno prije 14 dana i 3 sata
WOW

HONOR otvara budućnost punu beskrajnih mogućnosti

Genijalne stvari
Genijalne stvari (HONOR)
Više o

Honor

,

HONOR Magic V3

,

HONOR MagicBook Art 14

,

HONOR MagicPad 2

,

HONOR Watch 5

Globalni tehnološki brend HONOR jučer je na sajmu IFA 2024 u Berlinu predstavio revolucionarne hardverske mogućnosti podržane umjetnom inteligencijom te kolaborativnu AI arhitekturu zaštite privatnosti, naglašavajući svoju predanost inovacijama u svijetu kojeg pokreće umjetna inteligencija. Na događaju su premijerno predstavljeni najnoviji HONOR AI uređaji, među kojima se posebno istaknuo najtanji preklopni pametni telefon na svijetu - HONOR Magic V3. Osim toga, predstavljeni su i elegantno, umjetničko prijenosno računalo HONOR MagicBook Art 14, napredni digitalni tablet HONOR MagicPad 2 te elegantni pametni sat HONOR Watch 5. Tijekom predstavljanja, HONOR je istaknuo i svoje partnerstvo s Google Cloudom.

Umjetna inteligencija iz temelja mijenja našu industriju, obogaćujući i stvarajući nova iskustva koja unaprjeđuju kreativnost i produktivnost korisnika diljem svijeta, svaki dan. U kombinaciji s našim stručnim znanjem o uređajima, to nas vodi u razvoju AI tehnologije, omogućujući stvaranje osobnih, intuitivnih i sigurnijih AI iskustava koja najbolje zadovoljavaju njihove potrebe. Želimo omogućiti AI iskustva usmjerena na čovjeka koja će potrošači smatrati doista čarobnima", istaknuo je George Zhao, izvršni direktor HONOR-a.

HONOR Magic V3: Najtanji preklopni telefon na svijetu sa snažnim performansama

Nastavljajući pomicati granice kada su u pitanju preklopni uređaji, HONOR je predstavio novi HONOR Magic V3, najtanji preklopni telefon na svijetu s poboljšanom izdržljivošću, baterijom, zaslonom i AI iskustvom.

HONOR Magic V3, preklopni pametni telefon nove generacije, kombinira eleganciju i tehnološku inovaciju. S debljinom od samo 9,2 mm kada je preklopljen1, ovaj uređaj postavlja nove standarde u industriji, dosegnuvši dimenzije usporedive s najtanjim klasičnim pametnim telefonima. Težak svega 226 g2, HONOR Magic V3 je usmjeren na potrebe korisnika, pružajući optimalnu mobilnost bez žrtvovanja performansi ili funkcionalnosti. Izrađen od 19 inovativnih materijala i 114 mikrostruktura, ovaj pametni telefon osigurava vrhunsku izdržljivost i estetiku. Jedna od najistaknutijih značajki uređaja je HONOR Super Steel šarka, certificirana od strane SGS-a za izdržljivost, koja može izdržati do 500.000 preklapanja3. Ova izuzetna izdržljivost, kombinirana s posebnim vlaknima u tijelu uređaja koja povećavaju otpornost na udarce za 40 puta4, u usporedbi s drugim flagship uređajima, HONOR Magic V3 čini idealnim izborom za korisnike koji traže dugotrajan i pouzdan pametni telefon.

Vrhunski HONOR Falcon sustav kamera

Osim što je tanak i izdržljiv, ovaj uređaj pruža i vrhunsko fotografsko iskustvo zahvaljujući HONOR Falcon sustavu kamera. Ovaj sustav uključuje trostruku kameru: 50 MP glavnu kameru, 50 MP periskopsku telefoto kameru i 40 MP ultra-široku kameru, koje korisnicima omogućuju snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa u svim uvjetima. Kamera je optimizirana za rad u uvjetima slabog osvjetljenja, pružajući izvanredne rezultate.

HONOR Magic V3 opremljen je 6,43-inčnim vanjskim zaslonom i 7,92-inčnim unutarnjim preklopnim zaslonom5, pružajući korisnicima bogato iskustvo dvostruke upotrebe te ugodno vizualno iskustvo. Uređaj, usmjeren na dobrobit i udobnost korisnika, uključuje niz inovativnih funkcija za udobnost očiju, poput prve AI Defocus Display tehnologije na svijetu6, 4320Hz Risk-free PWM zatamnjivanje, cirkadijalnog noćnog prikaza i prikaza prirodnih tonova.

Inovativna baterija i brzo punjenje

HONOR Magic V3 opremljen je trećom generacijom silicij-ugljične baterije kapaciteta 5150 mAh7, što osigurava dugotrajnu autonomiju uređaja, čak i uz intenzivnu upotrebu. Uređaj podržava 66 W žično8 i 50 W9 bežično HONOR SuperCharge punjenje, omogućujući korisnicima brzo punjenje baterije i nastavak korištenja bez dugih prekida.

Ovaj napredni sustav brzog punjenja, u kombinaciji s pametnim upravljanjem potrošnjom energije, garantira da će HONOR Magic V3 zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika. Bez obzira na to koriste li uređaj za posao, zabavu ili fotografiju, korisnici mogu biti sigurni da će baterija izdržati cijeli dan.

AI značajke i suradnja s Google Cloudom

Nova generacija preklopnog pametnog telefona donosi niz AI značajki na osnovi umjetne inteligencije koje unapređuju korisničko iskustvo. Magic Portal na ovom uređaju omogućava brzi pristup omiljenim aplikacijama i alatima, dok AI tehnologije, kao što su HONOR AI Motion Sensing i HONOR AI Portrait Engine, omogućuju izvanredno fotografiranje i portretne snimke.

U suradnji s Google Cloudom, HONOR Magic V3 koristi napredne AI modele i tehnologije Cloud usluga, nudeći funkcije poput AI brisača (AI Eraser), prijevoda licem u lice(Face to Face Translation)   i alata za prevođenje u HONOR Notes aplikaciji(HONOR Notes Live Translation). Ove značajke posebno su korisne za poslovne i profesionalne korisnike koji traže efikasnost i produktivnost u pokretu, čime je HONOR ispunio obećanje o novoj eri svestranosti i produktivnosti koje omogućuje umjetna inteligencija, prilagođavajući se rastućim zahtjevima poslovnih i profesionalnih korisnika.

HONOR MagicBook Art 14: Elegantno otključavanje produktivnosti s umjetnom inteligencijom

Novo prijenosno računalo HONOR MagicBook Art 14 savršen je spoj naprednih performansi i laganog dizajna, s težinom od samo 1 kg10 i debljinom od 10 mm11, što ga čini najtanjim AI prijenosnim računalom na tržištu. Kućište od legure magnezija i tipkovnica od titana osiguravaju izdržljivost. Opremljen 14,6-inčnim FullView zaslonom osjetljivim na dodir (3.1 K)12, s rezolucijom koja nudi 97 % omjer zaslona i tijela13, uključuje vrhunske tehnologije za zaštitu očiju, pružajući izvanredno vizualno iskustvo. Pokretan Intel® CoreTM Ultra 7 procesorom14, ovaj laptop nudi visokoučinkovit multitasking, s poboljšanim GPU i AI mogućnostima, te podržava niz priključaka, uključujući Thunderbolt 4 za svestrano povezivanje, idealan je za profesionalce koji zahtijevaju pouzdanost i performanse.

HONOR MagicPad 2: Savršena integracija produktivnosti i zabave

Tanak i lagan HONOR MagicPad 2 tablet ističe se ultra-tankim dizajnom, debljine samo 5,8 mm i težine 555 g, što ga čini idealnim za upotrebu u pokretu. Opremljen je s 12,3-inčnim HONOR Eye Comfort zaslonom15, koji ima brzinu osvježavanja16 od 144 Hz i napredne značajke zaštite očiju, uključujući Al Defocus Display. Pokreće ga Snapdragon 8s Gen 3 procesor uz veliku bateriju kapaciteta 10050 mAh i brzo punjenje od 66 W, osiguravajući dugotrajnu izvedbu pri multitaskingu. Certificiran IMAX-Enhanced, nudi vrhunsko vizualno i audio iskustvo s DTS zvukom, proširenim za 25% zahvaljujući tehnologiji HONOR Spatial Audio, omogućujući korisnicima potpuno kinematografsko iskustvo bilo gdje. HONOR MagicPad 2 koristi novi MagicOS 8.0 sustav, temeljen na prepoznavanju namjera korisnika, s moćnim funkcijama umjetne inteligencije koje pružaju jedinstveno iskustvo.

HONOR Watch 5: Lagan dizajn i napredne značajke

HONOR Watch 5 iznimno je lagan pametni sat, težak samo 35 g17, s debljinom od 11 mm. S 1,85-inčnim AMOLED zaslonom visoke razlučivosti (450x390 piksela), podržava rad preko cijelog zaslona na dodir i pruža živopisno vizualno iskustvo. Korisnici mogu uživati u impresivnih 15 dana18 trajanja baterije zahvaljujući 480 mAh kapacitetu i Turbo X pametnom upravljanju energijom. HONOR Watch 5 prati ključne zdravstvene metrike, uključujući srčanu frekvenciju i razinu SpO2, dok poboljšana GPS preciznost osigurava točno praćenje aktivnosti.

HONOR Magic V3 bit će dostupan i u Hrvatskoj!

Najtanji preklopni telefon na svijetu HONOR Magic V3 bit će dostupan kod ovlaštenih HONOR prodajnih partnera u elegantnoj crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 €.

U promotivnom razdoblju koje traje od 06. do 30. rujna 2024. godine ili do isteka zaliha, korisnici uz kupnju HONOR Magic V3 pametnog telefona na poklon dobivaju HONOR Pad X9 tablet i 100 € popusta na uređaj.

06.09.2024. 08:23:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    06.09.2024. 10:02
    Super
Novi komentar
nužno
nužno