« Hi-tech
objavljeno prije 13 dana i 22 sata
IFA

HONOR Magic V3 - sjajne reakcije kupaca

HONOR Magic V3 proglašen je "broj 1 preklopnim pametnim telefonom" od strane Sama Sunga, s recenzijama koje ističu koliko je uređaj tanak i lagan

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HONOR)
Više o

Fifa

,

HONOR Magic V3

HONOR, globalni proizvođač pametnih uređaja, ovoga je tjedna na sajmu IFA 2024 privukao veliku pažnju najavom kako je predstavljeni HONOR Magic V3 dobio izvrsne kritike u svim područjima - uključujući i od obožavatelja po imenu Sam Sung.

Uz iznimno pozitivne reakcije obožavatelja, kupaca i posjetitelja službenog HONOR štanda na popularnom europskom tehnološkom sajmu IFA u Berlinu, najtanji pametni telefon na svijetu koji se preklapa prema unutra - HONOR Magic V3 proglašen je "broj 1 preklopnim pametnim telefonom" od strane Sama Sunga, s recenzijama koje ističu koliko je uređaj tanak i lagan.

Kako bi proslavio ova priznanja, HONOR je obišao ulice Berlina s pokretnim jumbo plakatom s istaknutim svjetlećim citatima koji se pripisuju 'Samu Sungu'. Ruta kretanja jumbo plakata uključivala je ikonične znamenitosti.

Sam Sung, regruter iz Glasgowa, i Sam Sung, diplomant biomedicinskih znanosti u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo, dali su svoje iskrene recenzije o HONOR Magic V3*.

Citati koji ističu prednosti HONOR Magic V3:

  • "Definitivno broj jedan na mojoj listi preklopnih telefona." - Sam Sung, regruter, Glasgow

  • "Ovaj je pametni telefon mnogo tanji i lakši od mog trenutnog pametnog telefona." - Sam Sung, diplomant biomedicinskih znanosti, London

  • "Ne mogu vjerovati koliko je tanak." - Sam Sung, regruter, Glasgow

  • "Nisam očekivao da može biti ovako lagan." - Sam Sung, diplomant biomedicinskih znanosti, London

  • "Jednostavno najbolji preklopni telefon." - Sam Sung, regruter, Glasgow

I to ne čudi, budući da ima HONOR Magic V3 samo 4,35 mm kada je rasklopljen i 9,2 mm kada je preklopljen te da teži samo 226 g, redefinirajući prijenosnu tehnologiju.

"Htjeli smo se malo zabaviti dok smo prikazivali nevjerojatne značajke HONOR Magic V3. Ima li boljeg načina nego pronaći fanove s imenom Sam Sung kako bi dali povratne informacije? Recenzije govore same za sebe - HONOR Magic V3 mijenja pravila igre", istaknuo je Avikar Jolly, direktor marketinga HONOR EUROPE.

06.09.2024. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno