« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana
WOW

HONOR 90 serija: premium značajke po pristupačnoj cijeni

Serija HONOR 90 dokazuje kako ne morate ulaziti u veliki trošak da biste vrhunsku tehnologiju imali u svom džepu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HONOR)
Više o

cijene

,

Honor 90

,

Honor 90 serija

Želite poboljšati svoje iskustvo s pametnim telefonom bez prekomjernog opterećenja kreditne kartice? Nova HONOR-ova serija 90 upravo je ono što ste čekali. S cutting-edge mogućnostima kamere, performansama i izvrsnim zvukom koji vas stavlja u samo središte događanja, ovi telefoni se mogu natjecati i s uređajima iznad svoje kategorije. Bez obzira jeste li perspektivni profesionalni fotograf, zaljubljenik u igre ili jednostavno u tehnologiju u potrazi za svojim sljedećim svakodnevnim suputnikom, HONOR 90 serija obećava vrhunsko iskustvo koje vam neće isprazniti novčanik. U nastavku ćemo istražiti što ovu seriju čini revolucionarnom na tržištu pametnih telefona srednjeg ranga.

HONOR 90 pruža izvanredno fotografsko iskustvo, čineći ga sveobuhvatnim alatom za kreatore, ali i sve ostale koji žele dijeliti svoju vibru. Telefon na poleđini ima trostruku kameru, koja se sastoji od glavne kamere sa 200 MP ultra širokokutne i makro kamere s 12 MP, te dubinske kamere s 2 MP. Postavljene su u elegantan i harmoničan "Mirror Luna" dizajn, nadahnut ljepotom faza Mjeseca.

Glavna kamera od 200 MP, opremljena senzorom od 1/1.4 inča, zvijezda je predstave. Veličina senzora povećana je za 24 % u usporedbi s prethodnom generacijom, čime se za 14 % povećala sposobnost osjetljivosti na svjetlost. Što znači da dobivate visokokvalitetne slike s nevjerojatnom razinom detalja. Fotografiju snimljenu HONOR 90 pametnim telefonom možete zumirati do 1/8 i i dalje vidjeti svaki detalj u potpunoj jasnoći.

Veća veličina senzora također poboljšava performanse snimanja u uvjetima slabog osvjetljenja. U Noćnom načinu rada, veliki senzor pruža jasne i transparentne snimke. Zahvaljujući Honor Image Engine-u, jednostavno usmjerite i snimajte, a detalji će biti svijetli i dobro očuvani. Za snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja korisnici također mogu iskoristiti 16-u-1 tehniku spajanja piksela kako bi masovno povećali informacije o svjetlu snimljene u jednom pikselu, što je ekvivalentno 2,24 μm, kako bi proizveli zadivljujuće osvijetljene fotografije.

Ultra širokokutna i makro kamera od 12 MP ima otvor blende f/2.2 i vidno polje od 112°, što omogućuje korisnicima jednostavno snimanje šireg kuta. To je idealno za snimanje krajolika i arhitekture. Minimalna udaljenost fokusiranja od 2,5 cm također omogućuje korisnicima snimanje detaljnih fotografija iz bliza.

Dubinska kamera od 2 MP s otvorom blende f/2.4 omogućuje HONOR-u 90 bilježenje oštrijih i živopisnijih slika. Što olakšava snimanje portreta jer korisnici mogu lako zamutiti pozadinu kako bi istaknuli subjekt fotografije.

Opremljen selfie kamerom od 50 MP i kutom gledanja od 100°, HONOR 90 osigurava da se u svakom selfiju može uhvatiti više ljudi i prizora. Slike se mogu stvarati s veličinom piksela od 1.22 μm (4 u 1), osiguravajući visokokvalitetne fotografije sa zadivljujućim detaljima.

HONOR 90 također koristi AI tehnologiju kako bi snimanje videozapisa bilo praktičnije. AI prepoznaje okoliš koji snimate i preporučuje najprikladniji od svojih pet načina snimanja videa. AI tehnologija oštrenja pojačava čistoću svakog kadra videozapisa, stvarajući jasnije scene s većim dinamičkim rasponom. Nadalje, Always-on HDR efekt poboljšava SDR videozapise na HDR efekt i HDR10 videozapise na HDR10+ efekt, pružajući žive boje i više detalja.

Serija HONOR 90 dolazi prepuna mnoštva vrhunskih značajki, posebno kada je u pitanju zaslon. Sa 6,7 inča, četverostruko zakrivljeni plutajući zaslon spektakl je sam po sebi. AMOLED zaslon nudi impresivno iskustvo gledanja, bilo da skrolate društvenim medijima, gledate svoje omiljene emisije ili igrate najnovije mobilne igre.

AMOLED panel ispod stakla podržava visoku rezoluciju od 2664 x 1200, sposoban prikazati nevjerojatnih 1,07 milijardi boja i pokriva 100 % DCI-P3 prostora boja. To osigurava detaljnu i točnu reprodukciju slika, bez obzira na to koliko su zamršene ili raznolike u bojama. Dodatno, zaslon može doseći vrhunsku HDR svjetlinu od 1600 nita, udahnjujući život svim živim bojama koje HDR sadržaj nudi. (Photo: HONOR 90)

HONOR 90 opremljen je vodećom tehnologijom zatamnjenja pulsne širine modulacije (PWM), koja zaslonom pulsira brzinom do 3840 Hz. To omogućuje ugodnije iskustvo gledanja bez treperenja, čak i pri nižim razinama svjetline, čime je uređaj zaslužio TÜV Rheinland Flicker-Free certifikat.

Serija HONOR 90 nudi uvjerljivu vrijednost na tržištu pametnih telefona srednje klase. Iako će cijene za ovu seriju varirati ovisno o regiji i specifičnom modelu, njezin raspon značajki i performansi predstavljaju konkurentnu alternativu uređajima slične cijene. Štoviše, velika baterija uređaja od 5000 mAh, zajedno s AI tehnologijom za uštedu energije i 66 W HONOR žičanom tehnologijom za super-brzo punjenje, osigurava cjelodnevnu bezbrižnu povezanost

Serija HONOR 90 označava debi MagicOS-a 7.1 temeljenog na Androidu 13, značajnog koraka naprijed u naporima tvrtke u razvoju softvera. Softver, korisničko sučelje i cjelokupno korisničko iskustvo ključni su aspekti svakog pametnog telefona. Oni određuju ne samo kako telefon izgleda i leži u ruci, već i koliko glatko i učinkovito funkcionira.

HONOR je poduzeo velike korake u poboljšanju ovih elemenata uvođenjem MagicOS 7.1. Obećava niz nadograđenih i prilagođenih značajki koje imaju za cilj pružiti pametnije, praktičnije korisničko iskustvo.

Dok završavamo pregled serije HONOR 90, jasno je da nova ponuda ima za cilj redefinirati ono što možemo očekivati od pametnog telefona srednje klase. HONOR je uspio spakirati impresivan niz vrhunskih značajki-kao što je iznimna glavna kamera od 200 MP, moćan čipset i jedinstven operativni sustav-bez premium cijene.

Serija HONOR 90 dokazuje kako ne morate ulaziti u veliki trošak da biste vrhunsku tehnologiju imali u svom džepu. To je jasan dokaz HONOR-ove vizije pružanja izvrsnih performansi i korisničkog iskustva široj publici. Na tržištu gdje cijene vodećih telefona i dalje rastu, serija HONOR 90 ističe se kao atraktivna opcija za pametnog potrošača koji želi najbolje od oba svijeta: naprednih značajki i pristupačnosti.

Pretprodaja modela HONOR 90 u Hrvatskoj traje do 24. srpnja, a bit će dostupan u ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura. U periodu pretprodaje uz narudžbu HONOR 90 5G pametnog telefona na poklon se dobiva izvrstan HONOR Pad X8 tablet.

Model HONOR 90 Lite već je dostupan kod mobilnih operatera u Hrvatskoj te maloprodajnih partnera u titanijski srebrnoj te ponoćno crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 eura. (Photo: HONOR 90 Lite)

Pretprodaja modela HONOR 90 u Hrvatskoj traje do 24. srpnja, a bit će dostupan u ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura. U periodu pretprodaje uz narudžbu HONOR 90 5G pametnog telefona na poklon se dobiva izvrstan HONOR Pad X8 tablet.

Ponuda je dostupna kod svih mobilnih operatera - A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera do kraja pretprodajnog razdoblja ili do isteka zaliha.

11.07.2023. 16:00:00
Novi komentar
nužno
nužno