« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
NOVOSTI

HONOR 20 PRO osvojio nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020'

EISA je pohvalila HONOR 20 PRO za „zapanjujući finiš od trodimenzionalnog gradiranog stakla s aluminijskim okvirom i izvanrednu bateriju od 4.000 mAh"

HONOR 20 PRO
HONOR 20 PRO (Honor)
Više o

Honor

,

HONOR 20 PRO

,

EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020

HONOR, vodeći brand pametnih telefona, osvojio je danas nagradu Europskog udruženja za sliku i zvuk (EISA). HONOR 20 PRO dobio je nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020' za izvanredan dinamički holografski dizajn i veličanstvenu AI Quad kameru. Ovo je druga velika nagrada za HONOR 20 PRO, nakon što je ranije ove godine ostvario drugi najbolji DXOMark rezultat sa 111 bodova.

Kao treći HONOR pametni telefon kojeg je nagradila EISA, nakon Honora 8 Pro i Honora 10, HONOR 20 PRO pohvalili su kao „savršen izbor za one koji traže napredan, fleksibilan i moderno dizajniran pametni telefon."

EISA je pohvalila HONOR 20 PRO za „zapanjujući finiš od trodimenzionalnog gradiranog stakla s aluminijskim okvirom i izvanrednu bateriju od 4.000 mAh." EISA je također istaknula da „četvorostruka kamera na zadnjoj strani obećava nezaboravne fotografije zahvaljujući 48-megapikselnom senzoru za nevjerojatne noćne fotografije, telefoto senzoru od osam megapiksela, ultraširokom senzoru od 16 megapiksela, te makrosenzor od 2 megapiksela za one koji imaju oko za detalje". Sa svim tim značajkama, HONOR 20 PRO nudi „kompletan set vodećih značajki po cijeni koja će se zasigurno svima svidjeti."

Osnovano 1982. godine, Europsko udruženje za sliku i zvuk (EISA) multimedijska je udruga koja testira potrošačke elektroničke proizvode. Nagrade EISA-e poznate su kao jedna od najprestižnijih potrošačkih preporuka koju proizvodi mogu dobiti i ključni su pokazatelj za najbolje odluke potrošača o kupnji.

Nagrada 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020' potvrđuje da je HONOR oduvijek bio posvećen pružanju najboljeg proizvoda svojim korisnicima. HONOR je uočio da su snimke i selfieji postali dio svakodnevnog života milenijalaca i Generacije Z. Stoga, kako bi udovoljio njihovim potrebama, HONOR je ponudio HONOR 20 PRO koji pruža vrhunske mogućnosti kamere u različitim scenarijima. Prvi svjetski dinamički holografski dizajn čini HONOR 20 PRO ne samo pametnim telefonom, već i uređajem vrhunskog dizajna. Kapacitet baterije od 4.000 mAh i dvostruki NPU čipset omogućit će korisnicima nesmetano i sigurno cjelodnevno korištenje.

16.08.2019. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno