« Film
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
NOVOSTI

Hobit: Smaugova pustoš stigla na DVD

Nastavak epske pustolovine „Hobit: Smaugova pustoš“ u produkciji New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer Picturesa, stiže optičke medije 14. travnja

Drugi dio veličanstvene sage na DVD-u
Drugi dio veličanstvene sage na DVD-u (Menart)
Više o

DVD

,

Hobit: Smaugova pustoš

Pustolovina slijedi kada Bilbo, Gandalf i družina patuljaka nastavlja putovanje kroz Međuzemlje u filmu Hobit: Smaugova pustoš u produkciji New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer Picturesa (MGM), stiže kao SteelBook, 3D BluRay, BluRay i DVD izdanje 14. travnja od Warner Bros. Home Entertainmenta i Menarta.

„Hobit: Smaugova pustoš" drugi je nastavak istoimene trilogije (The Hobbit) koji je režirao Oscarom nagrađeni Peter Jackson, također i suproducent s Carolynne Cunningham, Zane Weiner i Fran Walsh.

Nakon što su uspješno preživjeli početak neočekivanog putovanja, družina putuje istočno gdje susreću biće Beorn i najezdu divovskih pauka u strahotnoj šumi Mrkodola. Nakon što uspiju umaknuti opasnim šumskim vilenjacima, putovanje patuljaka nastavlja se do Jezergrada i napokon do Pustogore.

Ondje ih očekuje najveća opasnost, biće strašnije od svega što su susreli dosad, biće koje neće testirati samo njihovu hrabrost, nego i snagu njihova prijateljstva te mudrost odluke da se upuste u zajedničku pustolovinu - zmaj Smaug.

12.04.2014. 10:12:00
Novi komentar
nužno
nužno