« Zdravlje
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
ZNATE LI?

Helicobacter Pylori ima preko 60% populacije zemalja centralne i jugoistočne Europe

Infekcije otporne na antibiotike godišnje širom svijeta odnesu oko 700.000 života. Helicobacter pylori je jedna od njih

Rješenje problema je nadohvat ruke
Rješenje problema je nadohvat ruke (Bioplod)
Više o

liječenje

,

Helicobacter pylori

,

Gastrolact Pylobalans

Imate li neke od ovih simptoma: gastritis, žgaravica, podrigivanje, nadutost,osjećaj gorenja, bolovi u trbuhu, kronični umor, anemije, glavobolje, poremećaj probave, dispepsije.... pretpostavljamo da imate Helicobacter Pylori u želucu i dvanaesniku.

Helicobacter pylori je bakterija koja se unosi u ljudski organizam putem hrane, vode te direktnim kontaktom s drugim ljudima ili životinjama zaraženim njome. Kada se u organizmu stvore povoljni uvjeti za njen život i razmnožavanje, započinje infekcija ovom bakterijom. Njenom širenju pogoduje ishrana bogata dušičnim spojevima, naročito namirnice koje sadrže puno urata kao što su mesne prerađevine, konzervirana i brza hrana, gazirana pića, hrana koja sadrži određene emulgatore, konzervanse i slična hrana, a i neki lijekovi stvaraju povoljnu sredinu u želucu za razvoj HP.

Kako započinje infekcija s Helicobacter pylori?

Ulaskom bakterija u probavni sustav domaćina započinje infekcija, a njen ishod ovisi o sposobnosti bakterije za preživljavanjem u kiselom želučanom sadržaju, njenom uspješnom prihvaćanju za pokrovne želučane stanice, razmnožavanju i daljem širenju. Neposredno iza inficiranja, nakon što Helicobacter pylori bakterija dođe na sluznicu želuca, dolazi do nastanka akutne upale - akutnog gastritisa. U najvećem broju slučajeva ovo stanje prođe klinički nezapaženo, uz minimalne ili nikakve simptome bolesti. Akutna upala nezamijećeno i postupno prelazi u kroničnu.

Posljedice neliječenja Helicobacter pylori!

Kod približno 15-20% zaraženih, tijekom kraćeg ili dužeg vremena, se razvija želučani ili duodenalni ulkus (čir), a manje od 1% čak karcinom ili limfom želuca. Ona je osnovni uzrok nastanka adenokarcinoma želuca i dvanaesnika , kao i limfoma, stoga netretiranje i neliječenje ove infekcije može biti veoma opasno! 1994. godine Helicobacter pylori je uvršten u grupu karcinogena I stupnja - grupu sigurno dokazanih uzročnika raka želuca.

Klinički je dokazano da osobe s ulkusom na želucu (70%) i osobe s ulkusom na dvanaesniku (95%) imaju infekciju Helicobacter pylori. U Hrvatskoj oko 59% populacije ima infekciju Helicibacter pylori.

Kako se liječi infekcija bakterijom Helicobacter pylori?

Klasična medicina primjenjuje kombinaciju lijekova, točnije dva do tri različita antibiotika (amoksicilin, klaritromicin ili metronidazol) i jednim dodatnim lijekom iz grupe tzv. inhibitora protonske pumpe. Svi se lijekovi uzimaju dva puta dnevno u trajanju od 10 do 14 dana (najnovija je sugestija europske grupe - 14 dana!).

Mi imamo prirodno rješenje za vaše probleme: Gastrolact Pylobalans


Gastrolact Pylobalans uspostavlja normalnu probavu, smanjujući i regulirajući simptome koji su posljedica infekcije Helicobacter pylori bakterijom. Ovaj potpuno prirodni preparat sadrži aktivnu tvar Pylopass (zaštićeni znak tvrtke Novozymes AS Danska) koji je Specijalni soj probiotske bakterije Lactobacilus Reuteri s dokazanim učinkom vezivanja za Helicobacter Pylori Gastrolact Pylobalans. Sadržani Lactobacilus reuteri pak svojim specifičnim receptorima veže Helicibacter pylori za sebe te ga uklanja iz organizma putem redovne peristaltike. Pomno izbalansirana sinergija Lactobacilus reuteri kao probiotika, dijetetskih nerastvorljivih vlakna korijena cikorije-inulin kao prebiotika, Vitamina C (Natrijev-askrobat), Bromelaina, Degliciriziran glikozid korijena sladića, Ekstrakt lista koprive, Vitamin B6, Folna kiselina, koprivadjeluju sinergijiski na izlječenje Helicobacter piloria.

Osim što Gastrolact pylobalans pomaže u regulaciji bakterije Helicobacter pylori do fiziološkog nivoa, djeluje i na probavne simptome izazvane Helicobacter pylori bakterijom:

-ublažava sve simptome GERB-a (gastroezofagealna refluksna bolest

- nema rezistencije kao što je to slučaj kod antibiotske terapije.

- nema komplicirane terapije koja zahtijeva primjenu 5 grupa lijekova (kombinacija antibiotika koji se dugo koriste,inhibitori protonske pumpe, antihistaminici, probiotici i preparati bizmuta koji su deficitarni na tržištu).

- Nisu potrebni testovi za detekciju Helicobacter pylori (Imunološki, serološki ,gastroskopski, izdisajni i drugi)

Kako koristiti Gastrolact Pylobalans

1 vrećicu dnevno rastvoriti u 100 - 200 ml vode i popiti poslije glavnog obroka (popiti odjednom ).

Terapija traje 14 dana u kontinuitetu. Može se koristiti i kao preventiva. U pakiranju: 14 vrećica.

Budi zdrav kao dren uz Gastro Pylobalans iz Biolpolda! Dostupno u ljekarnama, biljnim ljekarnama I putem web shopa: https://www.bioplod.hr/prodavaonica/pharma-line/gastrolact/

www.bioplod.hr

13.12.2018. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno