« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
TJEDNI PROGRAM

Grunge, rock i blues live ovog vikenda u Hard Place-u

Sutra vas čeka vidijada uz Gunse, u petak stižu grungeri 'Pulfer', u subotu će vas razvaliti Ben Dover, a u nedjelju već tradicionalno dođite na večeru uz najbolje hrvatske bluesere

Hard Place
Hard Place (Hard Place)
Više o

zagreb-info

,

Hard Place

,

Vidijada

,

Friday fever

,

Ben Dover

,

Pulfer

,

Dinner Blues Session

Četvrtak/ 11.11./ Vidijada/ Guns'N'Roses

Bili ste u Areni i gledali i slušali ono što je ostalo od legendarnih Guns'n'roses? Ipak su Vam se više sviđali Slash, Duff i ekipa iz „bolje prošlosti"? Da bi se malo podsjetili kako je to nekada zvučalo i izgledalo dođite ovog četvrtka na vidijadu u Hard Place i pogledajte koncert „najopasnijeg banda na svijetu" iz njihovih dana slave.

Kao bonus pogledat će se i neki od najlegendarnijih spotova. Sve to na velikom ekranu, uz hladnu i jeftinu pivu koju vam nosi najmanja konobarica u gradu, a ulaz vas ništ' ne košta. Otvoreni su od 18 h, a „filmska predstava" počinje oko 21h. 

Petak/ 12.11./ Friday fever/ Pulfer (+ Eric Sardinas after party)

er.jpg

 

Pulfer su zagrebački band koji svoju glazbu stvaraju duboko ukorijenjeni u grunge zvuk iz Seattlea. Tako nije ni čudo da sviraju i kao Nirvana i Alice in chains tribute band, što znači da ćemo se ovog petka zabavljati uz sjajnu grunge svirku Pulfera.Nakon svirke nastavlja se uz Eric Sardinas after party pa se nadaju da će i Eric nakon koncerta u Boogaloou stići na još jedan Jack Daniels jer u Zagrebu završava jedan dio njegove Europske turneje.

Subota/ 13.11./  Rock subota/ Ben Dover


 

Nakon što su odlično odsvirali na 1st Zagreb International Blues Festivalu, Ben Dover su nastavili sa klupskim svirkama i svojim pub rock blues zvukom uveseljavati sve brojnije fanove. Ne sumnjamo da će njihov premijerni nastup u Hard Place-u bit sjajna rock/blues svirka jer su Buna i ekipa uvijek raspoloženi za zabavu. Svirka od 21 h, a upad 0 kuna.
www.bendoverband.com

Nedjelja/ 14.11./ Dinner Blues Session/ Najbolji hrvatski blueseraši

blues.jpg

 

Kako se na pravom sessionu uvijek sakupe sjajni svirci tako će ove nedjelja u Hard Place-u biti „najbolji od najboljih" u zagrebačkom klupskom blues svijetu. Na gitari je Robi Vnuk, na bas gitari Dubravko Vorih, na bubnjevima Dražen Šolc, a na klavijaturama Jurica Leikuff. Dođite poslušati sjajne majstore improvizacije od 20 sati.

doors.jpg

Kaj budu svirali "bumo vidli", a jedino je sigurno da vas uz free ulaz, kao i svake nedjelje, čeka i besplatna klopa.

Ponedjeljak/ 15.11./ Vidijada/ The Doors

Ovog ponedjeljka na velikom platnu (čitaj: bijelom zidu) možete gledati kako su prije više od 40 (!) godina The Doors razvalili Europu na svojoj turneji. Ovi raritetni snimci Jim Morrisona i ekipe trebali bi biti zaniljivi svakome 'ko se zanima za rock glazbu. Čekaju Vas - Light My Fire, Love Me Two Times, Back Door Man, Spanish Caravan, Hello I Love You, When the Music's Over, Unknown Soldier, Light My Fire (II), Five to One, Alabama Song. Ne propustite!

10.11.2010. 11:30:00
Novi komentar
nužno
nužno