« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
ŽIVJELA PROSJEČNOST!

Gospodin Prosječni novi je Gospodin Pravi

Čak 6 od 10 žena preferira sasvim prosječnog muškarca ispred onog „idealnog", pokazalo je najnovije istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

udaja

,

frajeri

Crna kosa, plave oči, 190 centimetara do tjemena i barem 20 u ... ma znate kako to već ide. Mistični Adonis, savršeno isklesani muškarac koji je pritom duhovit, blage naravi, suosjećajan i vjeran ideal je frajera o kakvom mnoge žene već stoljećima maštaju.

Ili je to možda samo površna i netočna predrasuda?

Naime, čak 6 od 10 žena preferira sasvim prosječnog muškarca ispred onog „idealnog", pokazalo je najnovije istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

Istraživanje provedeno na 3000 žena svih dobnih skupina pokazalo je kako se žene najčešće odlučuju baš za one savršeno prosječne muškarce - između 30 i 45 godina, 180 centimetara, tamnije kose, koji dobro kuha, ima stabilno zaposlenje te nekakav kreativan hobi.

Zanimljivo, čak 8 od 10 žena preferira tamniju kosu na muškarcima, dok svega 2 posto ispitanica najviše voli crvenokose frajere.

Četiri od deset žena želi muškarca koji je visok 180 centimetara ili niži, a tek petina voli one iznad 185 centimetara.

Prema istoj studiji, najnepoželjniji tip muškarca je crvenokosi bankar u dvadesetim godinama koji je viši od 185.

„Očekivali smo da će ispitanice (Britanke) željeti seksi francuski naglasak kod svojih idealnih muškaraca te one nadprosječne visine. Rezultati su nas potpuno šokirali" rekao je Steven Simpson, voditelj studije.

„Čini se kako se svakodnevni muškarci ponovo vraćaju u velikom stilu, dok preplanuli i mišićavi sportaši više jednostavno nisu in", zaključuje.

Što vi mislite o ovim rezultatima? Sanjaju li žene tamnokosog Apolona, ali se istovremeno udaju za duhovitog dečka iz kvarta s pivskom škembom? Podijelite mišljenje s nama u komentarima.

04.10.2011. 18:47:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    124
    04.10.2011. 20:21
    Britanci su u zadnje vrijeme najporemećenija nacija s najgorim ženama tako da mi njihovo mišljenje nije relevantno.
Novi komentar
nužno
nužno