« Glazba
objavljeno prije 10 godina
BILI SMO

Gogol Bordello održali sjajan koncert u Tvornici

Gogol Bordello, miljenici domaće publike i predvodnici gypsy punk žanra, sinoć su oduševili punu Tvornicu Kulture

Puna Tvornica i luda zabava
Puna Tvornica i luda zabava (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Gogol Bordello

,

koncert

Gogol Bordello omiljen je u Hrvatskoj, pa su svi koji su zapamtili sjajan nastup na INmusicu pred dvije godine napunili Tvornicu. Koncert je počeo oko 22h sa odličnom " We rise again" koja je odmah zapalila publiku. Zatim su uslijedili hitovi  poput " Not a crime" , "Pala Tute" , "Start wearing Purple" , "Immigraniada" i " Is this the Way you name your ship".

Nakon više od sat i pol energičnog i žestokog nastupa Gogoli su završili koncert no neumorna publika i uzvici "we want more" ih je vratila na pozornicu te su nas uveselili i zaplesali sa još par stvari od kojih je najveći odjek imala "Alchohol"

Poznati upravo po frenetičnim live nastupima, Gogol Bordello i dan danas su garancija  najluđeg gypsy punk tuluma.

Band je na turneji na kojoj promoviraju sjajni prošlogodišnji studijski album "Pura Vida Conspiracy", a predvođeni mahnitim Eugene Hutzom na vokalu i dalje ih se svrstava među najbolje live bandove na svijetu. Band osnovan 1999. u New Yorku do danas je objavio 7 studijskih albuma i svirao vjerojatno u svakom zamislivom kutku zemlje. Poznati upravo po frenetičnim live nastupima, Gogol Bordello i dan danas garancija su najluđeg gypsy punk tuluma za koji rijetko tko može predvidjeti kako će završiti.

Njihov nastup u Tvornici kulture bio je  posljednji  veliki zagrebački klupski koncert ove sezone, prije selidbe na otvorene prostore i u festivalsku sezonu i tko ga je propustio neka mu bude žao. 

16.06.2014. 11:57:00
Novi komentar
nužno
nužno