« Knjiga
objavljeno prije 3 godine
KNJIGA

Godine su samo broj - radionice

Besplatne književne radionice za osobe 54+ s poznatim domaćim piscima

Radionice Binocular teatra
Radionice Binocular teatra (Arhiva)
Više o

radionice

,

pisci

,

54+

U skladu s pandemijom koronavirusa koja zasad ne jenjava, kulturno-umjetničke aktivnosti pronašle su novi dom, prije svega online platforme, a jednu od njih postavila je i umjetnička radionica Binocular teatar, koja u sklopu programa 'Kulturiraj se online' organizira besplatne književne radionice namijenjene osobama starijima od 54 godine.

Svi koji imaju književnog afiniteta, malo dobre volje i znaju da su godine samo broj, mogu se online' družiti' s jednim od najpriznatijih suvremenih domaćih pisaca - Edom Popovićem, Zoranom Ferićem i Nenadom Stipanićem - koji za njih pripremaju aktivnosti vezanje uz pisanje i lijepu književnost, kao i cijelu lepezu praktičnih savjeta za čitanje književnih djela, kao i kreiranje vlastitog literarnog teksta. Iako nije obavezno, polaznici mogu pripremiti svoj rad (tekst i/ili pjesmu) na koje će voditelji-književnici dati svoj osvrt te ih uputiti za daljnji rad.

Radionice startaju u svibnju, a odvijat će se putem platforme Zoom po tri 'seanse' sa svakim književnikom, a polaznici se prijavljuju za jednog od voditelja i njegove termine koji će se točno utvrditi kada se popuni lista 'dobrovoljaca'. Budući da je broj ograničen, svi vitalni knjigoljupci s 'umirovljeničkom ulaznicom' željni učenja i novih knjiških (sa)znanja, moraju požuriti i prijaviti se na na broj telefona 098 976 9587 ili putem e -maila info@binocularproduction.com.

  • Nenad Stipanić: svibanj/lipanj 2021  - rok za prijavu je 5.5.2021.

  • Edo Popović: lipanj/srpanj 2021 - rok za prijavu je 1.6.2021.

  • Zoran Ferić: rujan/listopad  2021  - rok za prijavu je 1.9.2021.

27.04.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno