« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
STVARNO?

Genijalan jednostavan tretman za prekrasan ten

Prekrasan ten želja je svake žene (a i priličnog broja muškaraca), a ovaj tretman je gotovo besplatan, jednostavan i radi savršeno

Ovo je sve što vam treba ...
Ovo je sve što vam treba ... (Arhiva)
Više o

led

,

kockice leda

,

lijep ten

,

savršen ten

Tajna prekrasnog tena nešto je što svaka žena želi znati, a neka su istraživanja predložila izuzetno jednostavan i, što je također važno, gotovo besplatan recept - terapija ledom

Prema njihovim rezultatima, masaža lica kockicama leda omogućit će vam sjajan ten, ublažiti podočnjake, bore i prištiće, što će sve poslužiti kao sjajna zamjena za skupu i često nedostupnu kozmetiku.

Naravno, morate obratiti pažnju na činjenicu da je koža lica tanka i nježna, pa nemojte masirati kockicama leda po istom mjestu duže od 15 minuta kako ne bi došlo do pucanja kapilara. U slučaju da i inače imate takvih problema, masirajte vrlo pažljivo i prestanite odmah kad osjetite nelagodu.

Ovaj bi tretman trebali provoditi svako jutro i večer, a bilo bi dobro da nosite rukavice kako vam prsti ne bi promrzli ili zamotajte led u komad platna. Nakon što izvadite kockice iz zamrzivača, ostavite ih malo na tanjuriću da se počnu otapati, pa onda počnite s masažom.

U slučaju da vam se ovaj tretman svidi, evo i zgodnih dodataka - umjesto vode smrznite neki čaj ili ružinu vodicu, možete kapnuti i par kapi eteričnog ulja čajevca koje ima antibiotičko djelovanje ili staviti u kalupe za led kockice jagoda ili krastavaca koji su sjajni za kožu.

Sve u svemu, ako je dobro za Kate Moss, vjerujte da je i za vas. 

25.05.2015. 09:00:00
Novi komentar
nužno
nužno