« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
TKO TU KOGA?

Gdje je vagina?

Nismo sigurni koga bismo točno za to krivili, no mnogo muškaraca (a i žena!) uopće ne zna gdje je vagina.

Gdje li se nalazi....?
Gdje li se nalazi....? (Arhiva)
Više o

vagina

,

mjesto

Vjerojatno ionako najmisteriozniji organ - vagina - misteriozniji je nego što bismo zapravo pretpostavili. Naime, čak polovica od 2000 nedavno ispitanih muškaraca u Velikoj Britaniji, i oko 40% ispitanih žena u studiji prije te, nije znalo gdje se nalazi vagina. 

Čisto da se zna, vagina je kanal između maternice i vanjskog dijela ženskog spolovila, stidnice. Baš se stidnicu najčešće mijenja s vaginom i ona je ta koja 'uzrokuje' najviše polemike o tome što se nalazi gdje.

Osim što je provedeno istraživanje dokazalo da veliki broj muškaraca različite dobi ne zna koji se dio ženskog tijela smatra vaginom, također su ustvrdili da sa svojim partnericama ne razgovaraju o spolnom zdravlju, a 17% njih tvrdi da ne zna ništa o toj temi, i "misle da ne moraju znati jer to nije njihov problem."

Istraživanje je provedeno s ciljem pomoći ženama kod otkrivanja raka grlića maternice i jajnika, u čemu muškarci mogu pomoći svojoj partnerici.

Osim tih činjenica, saznalo se da bi samo 20% muškaraca bilo spremna priznati partnerici promjene koje bi zamijetili u zdravlju njezinih spolnih organa, a 17% njih priznaje da ne znaju kako dotočni organi uopće funkcioniraju.

Dođe nam da se zapitamo koga to puštamo tamo dolje, zar ne?

Piše: Andrea Holi
11.09.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno