« Biznis
objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana
ČESTITAMO

Gala večerom u Hrvatskom narodnom kazalištu Wiener osiguranje VIG obilježilo 20 godina

Brojne uzvanike, iz poslovnog i javnog života, nakon kazališnog programa zabavljale su The Frajle u očaravajućem ambijentu foyera HNK-a

Bilo je svečano
Bilo je svečano (VIG)
Više o

gala večera

,

Wiener osiguranje

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, jedno od vodećih osiguravajućih Društava, sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavilo jubilarnu 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Brojni uzvanici, kako iz javnog tako i iz poslovnog života, uživali su u ugodnoj večeri uz klasike svjetske kazališne scene u izvedbi renomiranih izvođača Hrvatskog narodnog kazališta, ali i Kazališta Komedije.

Posebnu čar večeri dale su izvedbe arije Figara iz Seviljskog brijača i prva arija najpoznatije hrvatske opere Ero s onoga svijeta, kao i izvedbe Vande Winter, Renate Sabljak i Đanija Stipaničeva. Wiener osiguranje je na taj način potvrdilo svoj status promicatelja kulture.

Naime, Wiener osiguranje aktivno podržava projekte zajednice u kojoj djeluje uz poseban naglasak na kulturu, umjetnost i obrazovanje, višegodišnji je suradnik Kazališta Komedija, a odnedavno partnerski podržava i Hrvatsko narodno kazalište.

Nakon kazališnog programa, uzvanici su nastavili druženje u predivnom foyeru HNK uz grupu The Frajle i DJ-a.

Kako društvo u Hrvatskoj, podršku kulturnim projektima aktivno pruža i njihova matična kuća Vienna Insurance Group, koja je vodeća osigurateljna grupa u Srednjoj i Istočnoj Europi. Wiener osiguranje je 2018. godinu završilo kao četvrti osiguratelj na hrvatskom tržištu i drugi osiguratelj u životnim osiguranjima, a uz podršku reosiguratelja, osigurava i izgradnju najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj, Pelješkog mosta.

Cilj Wiener osiguranja je omogućiti građanima i tvrtkama miran san, osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju.

29.05.2019. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno