« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
BUVLJAK

Ful Kul Buvljak + DJ Sale Papillon ovaj vikend u Boogaloou

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)
Više o

klub Boogaloo

,

Ful Kul Buvljak

,

DJ Sale Pappillon

Novi i posljednji pred zimsku pauzu, Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 06.11.2021. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba.

Ful Kul Buvljak je jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, pa i šire, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju i piću i glazbi.

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene, znaći držimo se „starih" mjera, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa. 

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

03.11.2021. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno