« Film
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
FROOOM

FROOOM radionice u kolovozu i rujnu

Frooom! filmska zabava za djecu i mlade u kolovozu i rujnu u Zagrebu, prijavite klince!

Neka klinci uče...
Neka klinci uče... (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

radionice

,

rujan

,

kolovoz

,

Frooom

FROOOM! je inovativni stvaralački edukativni program koji nudi kroz majeutičku nastavu djeci i mladima mogućnost ulaska u svijet filma onkraj standardnog gledateljskog iskustva: kroz snimanje vlastitih filmova, kroz upoznavanje svega što je učinilo film i nove medije danas mogućim, kroz dječju stvaralačku suradnju i igru.

Program je namijenjen djeci i mladima od 8 do 13 godina (u višim razinama, naprednim i majstorskim, do 17 godina). Svakom polazniku/polaznici pristupamo individualno, radimo na njihovom osnaživanju i razvijanju njihovih socijalnih vještina, poticanju samopouzdanja te otkrivanju darovitosti izvan nužno stručnog i profesijskog usmjeravanja.

FROOOM! je zato veseli događaj u životu svakog djeteta, a mnogi bivši polaznici već su vrijedni studenti umjetničkih i ne umjetničkih sveučilišta u Republici Hrvatskoj i svijetu, te rado sudjeluju kao volonteri ili pomoćni predavači u samoj Frooom! školi. Frooom! je također funkcionalna filmska škola za djecu i mlade jer zastupa njihovo pravo na ravnopravno (u odnosu na ostala znanja i vještine) obrazovanje i opismenjavanje u područjima filma i medija od najranije dobi. 

Nudimo uzbudljive FROOOM! radionice i fantastičnu zabavu uz iskusne voditelje u sljedećim terminima:

Uskoro potvrđujemo datume i za druge gradove!

Radionice traju od 8:00 h kada se počinjemo skupljati te započinjemo s razigranim filmskim praktikumom u 9:00 h koji traje do 15:00 h, s pauzom za fini ručak oko 12.30h. Svaki dan oko 11 h polaznici gledaju vrhunske filmove i potom ih analiziraju iz različitih motrišta: likovi, mjesta i vrijeme radnje, posebne tehnike snimanja, način režije, glume, snimanja, montaže, dramaturgije, itd. Djeca nakon 15 h mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16h.

Prijave na: http://www.frooom.eu/shop/ ili na https://www.frooom.eu/prijave/

Za prijave i uplate do 15. kolovoza dajemo popust!

08.08.2022. 09:39:00
Novi komentar
nužno
nužno