« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
NAJAVE

Frankie i Remi gosti na Sassjinom koncertu u KSET-u

Čast prvog promotivnog koncerta dobio je upravo Zagreb, u kojem će Sassjina kombinacija dub-a, reggae-a, dancehalla - SIGURNO biti pun pogodak

Sassja uz sjajne goste u KSET-u
Sassja uz sjajne goste u KSET-u (Menart)
Više o

Remi

,

koncert

,

KSET

,

Frenkie

,

Sassja

Sassja, Remi, Frenkie, DJ Indigo - svi će ovog petka, petka trinaestog, biti u KSET-u gdje se  sprema promocija Sasjinog prvog albuma TAKTIČKI PRAKTIČNO koji je od sada dostupan i na Youtubeu.

Čast prvog promotivnog koncerta dobio je upravo Zagreb, u kojem će Sassjina kombinacija dub-a, reggae-a, dancehalla - SIGURNO biti pun pogodak. Čak i bez ijednog koncerta na kojem je predstavila novi album, Sassja je već sad pozvana da nastupi na najutjecajnijim festivalima u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji. Koji su to bit će objavljeno kroz nekoliko tjedana.

Sassja od samih početaka uživa veliku podršku ekipe tuzlanskog FMJAM-a, posebno Frenkieja i DJ Soula. Kako je razvalila  s Frenkijem poslušajte u pjesmi "Ragga naš". Podršku iz Hrvatske među prvima joj je dala Mirela Priselac Remi iz Elementala, a njezinu i Sassjinu suradnju možete čuti u pjesmi „Etikete" koja ne silazi s prvog mjesta MTV Domaćice.

Ako još niste „uhvatili" Etikete na radiju ili na Internetu, evo nekoliko stihova:

...Ništa manje za moj uspjeh, ništa manje ba od njegovog
svaki dinar svoj zaradim i potrošim ga predobro
al' premalo me cijeniš, nisam niži rang
to što imam više para nije dupe nego rad...!

Sassjina energija pršti iz svake od 13 pjesama koje se nalaze na albumu, a u petak će, uz „Taktički praktično", izvoditi i starije „stvari".

„Taktično i praktično, Sassja u svom prvom albumu spaja ono najbolje iz hip hopa i jamajkanske muzike sa svim njenim modernim inačicama, u kombinaciji s bosansko-tuzlanskim slengom i betonski čvrstim stavovima."- prenosi reggae.hr, koji ju prati od njezinog starta. Album će u fizičkom obliku biti dostupan na dan koncerta u KSET-u.

Ulaznice za koncert su u prodaji u KSET-u (Unska 3) ili Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 40 kn, a vrata se otvaraju u 20 sati.

„Taktički praktično" "- cijeli album

10.03.2015. 12:42:00
Novi komentar
nužno
nužno