« Film
objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana
NAJAVE

Filmska i video radionica "Snimi svoj film - postani Hitchcock"

Polaznici će imati priliku učiti i od različitih predavača budući da će svaka specifična tema ugostiti relevantne profesore s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu

Snimi svoj film - postani Htichcock
Snimi svoj film - postani Htichcock (Arhiva)
Više o

filmska radionica

,

Snimi svoj film - postani Htichcock

U Centru za kulturu Trešnjevka krenuli su upisi za filmsku i video radionicu pod nazivom Snimi svoj film - postani Htichcock. 

Radionice započinju 21. listopada i održavat će se srijedom i ponedjeljkom od 20.30. - 22.0sati u video učionici Centra dok će se dio predavanja realizirati na ADU.

Voditelj radionice je Vedran Mihletić, profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu i inicijator - utemeljitelj Odsjeka produkcije i dodiplomskog studija Produkcije pri Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Ova filmska i video radionica namijenjena je svim uzrastima, a program je posebno koristan srednjoškolskoj populaciji i studentima te je odlična priprema za sve koji žele upisati Akademiju dramskih umjetnosti i baviti se filmom i videom. Nakon deset teoretskih predavanja i radionica polaznici, po pripremljenim scenarijima, uz mentorski nadzor voditelja snimaju vlastiti film te ga montiraju u profesionalnom montažnom studiju. Na završnoj projekciji predstavljaju svoj rad javnosti.

Polaznici će imati priliku učiti i od različitih predavača budući da će svaka specifična tema ugostiti relevantne profesore s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu kao i renomirane autore iz profesionalne prakse.Cijena radionice iznosi 800 kuna, uz mogućnost plaćanja u dvije rate, a polaznici koji se upišu do 11. listopada 2019. ostvaruju pravo na popust u iznosu od 30%.

28.09.2019. 10:30:00
Novi komentar
nužno
nužno