« Film
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
DOĐITE

Film svima, ciklus filmova prilagođenih gluhim i nagluhim osobama

Na projekciji, koja će biti održana u ponedjeljak, 23. siječnja 2017. u 18 sati u Filodrammatica Dvorani, prisustvovat će i redateljica filma

Film svima! Kultura svima!
Film svima! Kultura svima! (Filmaktiv)
Više o

Filmaktiv

,

Film svima

Film svima, projekt kojeg udruga Filmaktiv provodi u suradnji s Udrugom gluhih i nagluhih Rijeka, ima za cilj prilagodbu audiovizualne kulture osobama s oštećenjem sluha.

Projekt uključuje ciklus projekcija filmova prilagođenih gluhim i nagluhim osobama. U prvoj fazi projekta predstavljamo film „Naseljenici - naši novi susjedi s puškama" redateljice Barbare Babačić, nastao u Filmaktiv produkciji kojeg ovoga puta prikazujemo s hrvatskim titlovima prilagođenim gluhim i nagluhim osobama.

Na projekciji, koja će biti održana u ponedjeljak, 23. siječnja 2017. u 18 sati u Filodrammatica Dvorani, prisustvovat će i redateljica filma.

Planirani daljnji razvoj projekta uključuje nastavak prevođenja i prilagodbe filmova te formiranje medijateke slobodne za korištenje kao i poticaj akterima u kulturi na prilagodbu sadržaja i forme za konzumaciju svih društvenih skupina.

Film svima! Kultura svima!

19.01.2017. 17:14:00
Novi komentar
nužno
nužno