« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
GAMERI

FIFA 12 je najvjernija simulacija nogometa do sada

Naši prijatelji s portala hcl.hr recenzirali su dvije najhvaljenije simulacije nogometa

Video recenzija FIFA 12
Više o

HCL portal

,

FIFA 12

,

PES 2012

,

Pro Evolution Soccer

Svake godine, približno u ovo vrijeme, ljubitelji nogometnih video igara dobivaju nove inačice omiljenih im nogometnih simulacija za PC i konzole. Pričamo naravno o Pro Evolution Soccer serijalu iz Konamia, kao i FIFA serijalu iz EA Sportsa, a iako je PES ponešto popularnija igra  na našim prostorima, FIFA serijal unazad zadnje dvije ili tri godine pokazao se kao jednostavno bolja simulacija nogometa, igra koja u mnogim detaljima vjernije predočava omiljeni nam sport.

Najnovije izdanje FIFA serijala, FIFA 12, pametno je dizajnirana igra koja se temelji na svemu što je prethodnika činilo kvalitetnim te dodaje još mnogo bitnih sitnica u gameplay koje uvelike mjenjaju način igranja u odnosu na prošlogodišnji i samim time čine igru tehnički zahtjevnijom i zabavnijom. Ekipa s najvećeg domaćeg portala za gaming, HCL.hr, u svojoj novoj video recenziji analizira FIFA-u 12 u detalje i objašnjava gornje tvrdnje i hvalospjeve.

Za konačnu ocjenu HCL-a i još detaljniju tekstualnu recenziju posjetite link ispod.

HCL RECENZIJA: FIFA 12

Ljubitelji Pro Evolution Soccera također su dobili novu inačicu za ovu godinu, a ona pod imenom Pro Evolution Soccer 2012 predstavlja dobar pomak na bolje u odnosu na prethodnika, ali i dalje, po mišljenju HCL-a, ponešto lošiju igru u odnosu na novu inačicu FIFA-e. HCL-ovu recenziju PES-a 2012 pročitajte putem donjeg linka.

HCL RECENZIJA: PES 2012

19.10.2011. 15:55:55
Novi komentar
nužno
nužno