« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
NAJAVE

Festival Graffiti na Gradele objavio glazbeni lineup

Vrhunska regionalna i domaća glazbena imena predvode glazbeni lineup ovogodišnjeg festivala Graffiti na Gradele

Graffiti na Gradele
Graffiti na Gradele (Arhiva)
Više o

Graffiti na Gradele 2022

Krankšvester, Mimi Mercedez, Z++, Bore Balboa, Grše, Kukus, Buntai i Krešo Bengalka imena su koja predvode glazbeni lineup na ovogodišnjem Graffiti na Gradele festivalu, koji se održava od 29. - 30. srpnja 2022. u Bolu na Braču.

Osim eminentnih imena regionalne i domaće street art i graffiti scene koja predvode crtački dio, festival će kao i do sada upotpuniti sjajan koncertni program. U bolski 585 Club, iznad Zlatnog rata dolazi Crème de la Crème trap i hip hop scene napraviti tulum za pamćenje na najjačem i najvećem GNG-u dosad.

Krankšvester, Lizalica: https://www.youtube.com/watch?v=rb70QdT36co

Objavljen glazbeni lineup ovogodišnjeg festivala Graffiti na Gradele

Ostalo je nešto više od mjesec dana do jednog od najpoznatijih hrvatskih art festivala Graffiti na Gradele, kojeg ćemo ove godine gledati u većem i zanimljivijem izdanju na nekoliko lokacija u Bolu na Braču. Ovo predivno mjesto na Jadranu, bajkovite prirode i još bolje turističke ponude, na nekoliko dana postat će umjetničko i street art središte ovog dijela Europe. Osim sjajnih umjetnika koji će se pobrinuti da lokalne uličice dobiju novo ruho, a stare zgrade postanu galerija na otvorenom sjajan glazbeni program pobrinut će se za dobru atmosferu i stvaranje najljepših ljetnih uspomena. Na festivalskom prostoru gdje se nalazi napušteni hotel Bijela kuća, tik uz more održavat će se dnevni dj program uz brojne zabavne aktivnosti za publiku i radionice za djecu i mlade s pogledom na crtanje murala. Večernji se program u potpunosti seli u 585 Club, smješten na šetnici uz Zlatni rat. U dva dana festivala ondje će nastupiti trenutno najpopularnija imena ovog popularnog žanra.

Krankšvester, trenutno jedni od najpopularnijih izvođača ovih prostora dolaze na krilima novog albuma "Krankšvester V" s kraja 2021. Regionalna trap princeza Mimi Mercedez dolazi razdrmati bolsku publiku u svom prvom nastupu na ovom festivalu, vodeći sa sobom horde obožavatelja iz cijele regije.

Mimi Mercedez, Nadal: https://www.youtube.com/watch?v=zwTyymgs6JY

Z++, osječki glazbenik i producent zbog svog se prepoznatljivog stila posljednjih godina prometnuo u važno ime domaće scene s brojnim uspješnicama koje radi kako za sebe, tako i za brojne druge popularne hrvatske glazbenike. Bore Balboa i Grše svoj festivalski pohod nastavljaju i na GNG-u, pred već dobro poznatom publikom. Zagrebački trap maheri Kukus i Buntai također su dobar recept za party koji neće završiti s izlaskom sunca.

Bore Balboa, Mo Salah: https://www.youtube.com/watch?v=t46S9o0kBek

Na festivalu ćemo ove godine gledati i dobro poznato ime na ovim prostorima, prijatelj festivala i prvak tvrdog đira Krešu Bengalku, koji je na festivalu od njegovih davnih početaka, a čije svevremenske hitove publika pjeva od početka do kraja.

Ulaznice puštene u prodaju

Ulaznice za večernje koncertno izdanje Graffiti na Gradele Festivala krenule su u pretprodaju. Festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 120 kuna na svim entrio.hr prodajnim mjestima, u Drito baru i Garici u Zagrebu te u Lumer shopu u Splitu. Dnevne ulaznice prodavat će se po cijeni od 80 kuna. Ulaz na sva dnevna događanja, radionice i DJ program na festivalu je besplatan.

Sve informacije o festivalu Graffiti na Gradele potražite na Facebooku i Instagramu.

26.06.2022. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno