« Film
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
FESTIVALI

Festival DORF u gostima

I ove godine, nakon nedavnog prikazivanja u okviru Reunited festivala u Valpovu, gdje će biti do kraja godine još projekcija glazbenih dokumentaraca

DORF ide dalje
DORF ide dalje (Arhiva)
Više o

DORF

,

Festival DORF

Od 2007. godine do danas, Festival dokumentarnog rock filma DORF je bio u 85 gradova, u 6 zemalja. DORF programe vidjelo je gotovo 45.000 posjetitelja, a u nekim gradovima reprize su redovne, organizirane u suradnji s višegodišnjim partnerskim organizacijama i institucijama.

Tako je i ove godine, nakon nedavnog prikazivanja u okviru Reunited festivala u Valpovu, gdje će biti do kraja godine još projekcija glazbenih dokumentaraca, dogovoreno nekoliko prikazivanja i predstavljanja festivalskih aktivnosti u Hrvatskoj.

U Virovitici, u okviru programa ViKA (Virovitička Kulturna Alternativa), u Horn Pubu najprije će 16.6. biti prikazan kratki film o koncertu sastava Repetitor u Okružnom zatvoru u Beogradu, te drugi dio predstavljanja ponovo 22.7., na istom mjestu, uz popratni program.

U Čakovcu je u okviru programa Ljeto u gradu Zrinskih, već tradicionalno, 7.7. organizirana projekcija 2 DORF filma - o Goranu Baretu i Krešimiru Oremušu.

Nakon toga, u Bjelovaru, u okviru DOKUArt festivala organizirano je DORF predstavljanje 23.7. te će ljubitelji glazbenih dokumentaraca imati priliku pogledati 2 glazbena dokumentarca iz DORF programa.

Tijekom ljeta još je pripremljeno gostovanje u Zadru, o čemu će najaviti detaljnije uskoro. 

17.06.2021. 14:21:00
Novi komentar
nužno
nužno