« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
SAVJETI

Feng shui savjeti za produktivnost

Naravno da postoji mnogo strategija za povećanje produktivnosti, ali neće škoditi i da iskoristite i energiju prostora kako biste bili još produktivniji.

Isprobajte, ne košta vas ništa
Isprobajte, ne košta vas ništa (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

produktivnost

Produktivnost je vjerojatno visoko na vašoj listi prioriteta. Naravno da postoji mnogo strategija za povećanje produktivnosti, ali neće škoditi i da iskoristite i energiju prostora kako biste bili još produktivniji.

Feng shui savjetnica Amanda Gibby Peters objasnila je kako možemo povećati produktivnost u svom životu.

Očistite prostor - ovo može zvučati samo po sebi razumljivo, ali postoji dobar razlog zašto je važno čišćenje radnog prostora na kraju dana. "Čist stol povećava produktivnost i zadovoljstvo poslom. Nije vam to dovoljno? Znate li što je zajedničko vrhunskim poduzetnicima? Čist stol", navodi Peters.

Ogledalo - "Ogledala proširuju prostor i oživljavaju ga. Kada trebate pozvati kreativne muze, stavite jedno", rekla je Peters za Mindbodygreen. Ovo očito bolje djeluje u radnom prostoru kod kuće, ali ako vam je potrebna kreativna energija, reflektirajuća površina koja širi prostor može vam pomoći u tome. 

Povećajte visinu - "Vertikalna energija je aktivirajuća pa je iskoristite za povećanje svoje produktivnosti", objasnila je. Naime, Peters preporučuje rad u blizini visokog namještaja (razmislite o policama) ili stavljanju visoke biljke u prostor. Ovdje može pomoći i osvjetljenje: odaberite opcije koje svjetlost šalju prema gore kako biste proširili prostor, ali i stimulirali okolinu da se "protrese" kada se stvari počinju usporavati

06.02.2020. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno