« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
AMC

Fear the Walking Dead - završnica treće sezona na AMC-u

Veliko finale Fear the Walking Dead zakazano je za 16. listopada u 22 sata na kanalu AMC

Fear the Walking Dead
Fear the Walking Dead (AMC)
Više o

AMC

,

serije

,

treća sezona

,

Fear the Walking Dead

,

završnica

Ljubitelji zombija dolaze na svoje - u ponedjeljak 16. listopada od 22 sata na kanalu AMC ih čeka završnica treće sezone serije "Fear the Walking Dead".

Serija zauzima drugo mjesto po gledanosti među američkim kablovskim televizijama, a potpisuju je Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Glavne uloge tumače Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo i Danay Garcia.

Kraj treće sezone svojevrsna je prekretnica, a znamo da se za samo finale sprema eskalacija katastrofalnih događaja koji će pripremiti teren za 4. sezonu. Možemo se samo nadati da će omiljeni junaci preživjeti - mada je svima koji prate Fear the Walking Dead  jasno kako to nije moguće. Pokoj duši, unaprijed, onima koje će pasti.

Ako se još nadate da će serija otkriti uzrok nastanka takozvanog virusa koji je prouzročio apokalipsu - autor Dave Erickson (baš kao i Robert Kirkman, autor Walking Dead stripova) je potvrdio da nikad nećemo saznati što je pokrenulo epidemiju. Zanimljivo je da je stvaranje teorija o izbijanju virusa omiljena zabava poklonika žanra. Imate li i vi svoju?

Ako ste propustili koju epizodu, 21. i 22. listopada (subota i nedjelja) vas od 22 sata na kanalu AMC očekuje i Fear the Walking Dead maraton.

12.10.2017. 15:29:00
Novi komentar
nužno
nužno