« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
TLC

Božica kose na kanalu TLC

Uz stopostotnu podršku obitelji, izgradila je svjetski poznato carstvo kose, a sada je spremna na sljedeći korak - salon u srcu Manhattana

Christina Oliva je božica kose na Manhattanu
Christina Oliva je božica kose na Manhattanu (TLC)
Više o

TLC

,

serija

,

Božica kose

,

Christina Oliva

Nova TLC serija BOŽICA KOSE prati Christinu Olivu koja otvara svoj prvi salon na Manhattanu. Christina je rođena na Staten Islandu i s 18 godina je iz roditeljske garaže pokrenula vlastitu tvrtku za ekstenzije. Nakon samo tri godine, Christina je stekla dovoljno klijenata da otvori vlastiti salon na Staten Islandu, te je zaposlila svoju sestru i rođaka. Uz stopostotnu podršku obitelji, izgradila je svjetski poznato carstvo kose, a sada je spremna na sljedeći korak - salon u srcu Manhattana.

Brzo je shvatila da je Manhattan znatno drugačije okruženje od njezine čvrsto vezane zajednice kod kuće na Staten Islandu. Gledatelji prate Christinu i njezinu blisku talijansko-američku obitelj dok se suočavaju s brojnim izazovima vođenja salona, ​​uključujući pronalazak ravnoteže između poslovnog i osobnog života, financijskih briga i vođenja svojeglavih zaposlenika.

Osim toga, gledatelji će u svakoj od šest epizoda , moći pogledati potpune transformacije kose koje Christina izvodi u jednom od svojih salona. Serija Božica kose se na kanalu TLC prikazuje subotom u 21 sat, od 14. listopada u 21:00

Jedan od ključnih razloga Christinina uspjeha je zadržavanje posla "u obitelji". Iako ju ponekad izluđuju, sestra Victoria i rođak Anthony su njezini najvjerniji kolege. Zajedno s ostatkom osoblja, oni odrađuju dramatične transformacije žena, primjerice majke koja je izgubila kosu zbog kemoterapije, ili blizanki koje s nestrpljenjem žele individualizirati svoje izglede.

Christina je šefica u salonu, ali kod kuće su otac Frank i majka Donna glave obitelji Oliva. Jasno je gdje je Christina usvojila poslovne navike - njezin je otac vlasnik nekoliko firmi koje ujedno i vodi, a u poslovni svijet je ušao sa samo šesnaest godina. Frank i Donna su tradicionalni, a Donnin konačni cilj je da se svaka od njezinih kćeri zaljubi, uda, odseli i ima dijete... i to točno tim redoslijedom!

Iako će još morati pričekati da postanu djed i baka, Christinini su roditelji ponosni na uspjeh njihove najstarije kćeri, te su odlučni pomoći joj da dođe do samog vrha!

10.10.2017. 12:31:00
Novi komentar
nužno
nužno