« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Fantastični Il Divo ponovno u Zagrebu

Multi- platinasta skupina IL Divo kreće na turneju povodom novog albuma ’’A Musical Afair’’ prepunog brodvejskih hitova

Sjajan koncert se sprema ...
Sjajan koncert se sprema ... (Arhiva)
Više o

Arena Zagreb

,

koncert

,

IL DIVO

Nakon fantastičnog niza koncerata u njujorškom Marquis Teatru, Il Divo - klasična crossover grupa koja je oborila sve rekorde prodaje I iza sebe ima vise od 26 milijuna prodanih albuma - u Hrvastku stiže po drugi put s novim nastupom pod nazivom "IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR: NAJBOLJE PJESME S BROADWAYA UŽIVO" u dvorane diljem svijeta, a u Zagreb, po treći put, dolaze 30. rujna slijedeće godine .

Još uvijek se pamti njihov spektakularni, drugi nastup u I to u Zagrebu (prvi je bio Puli, no zatvoren za javnost) na kojem su oduševili tisuće obožavateljica I obožavatelja koji su prepoznali posebnost I kvalitetu ovog kvarteta.

Četvorka se u Hrvatskoj I svijetu proslavila s milijunima prodanim albuma, imali su 50 broj jedan hitova, primili 160 zlatnih I platinastih nagrada. Album ''A Musical Affair'' je inspiriran svjetskim poznatim predstavama s Broadwayja poput „Phantom of the Opera" i „Carousel and West Side Story". Na šestom studijskom albumu gostuju Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball što ga čini iznimnim izdanjem. Svojim snažnim i emotivnim interpretacijama dodali su novi štih poznatim klasicima poput "Some Enchanted Evening" (South Pacific), "Bring Him Home," (Les Miserables), "Tonight," (West Side Story).

Po prvi put u karijeri, Il Divo je nedavno nastupao na brodvejskoj pozornici. Na koncertima su se izmjenjivale najpoznatije pjesme iz brodvejskih mjuzikala kojima su osobnu notu dali Carlos, David, Urs I Sebastian. Kao posebna gošća pridružila im se Heather Headley, jedna od trenutno najpoznatijih pjevačica na 'daskama koje život znače' . Članovima kvarteta mjuzikli nisu nepoznati; Carlos je glumio u '' Les Miserables'', a David u ''La Boheme'' 2003. koja je sedam puta bila nominirana za prestižnu nagradu Tony.

Novi show razvio je Brian Birk, dugogodišnji suradnik Il Divo I umjetnički director koji je zaslužan I za nastupe La Reve I Celin Dion u Las Vegasu, kao I Eltona Johna, Roda Stewarta I grupe The Killers.

Album '' A Musical Affair'' prikazuje romantično I emocionalno izvođenje pravih klasila kao što su ''Some Enchanted Evening'' (South Pacific), ''Bring Him Home'' (Les Miserables), ''Tonight'' (West Side Story) I mnogih drugih, na njihov jedinstven, upečatljiv način. Il Divo ove popularne pjesme donosi u novim aranžmanima a kako to zvuči provjerite 30. rujna u Areni Zagreb!

Ulaznice su uskoro u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima a podjeljene su u slijedeće kategorije:

PREMIUM PARTER - 699 kn
PARTER 1- 499 kn
PARTER 2 - 457 kn
PARTER 3 - 404 kn
TRIBINA DOLJE 1 - 457 kn
TRIBINA DOLJE 2 - 404 kn
LOŽE - 996 kn

U prodaji se nalaze I VIP paketi koji uključuju ulaznice I druženje s izvođačima, a dostupni su isključivo preko www.ildivo.com .

Ne propustite ovaj divan koncert I poklonite si za slijedeću godinu jednu predivnu glazbenu aferu.....

13.12.2013. 11:54:00
Novi komentar
nužno
nužno