« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
POTREBNO?!

Facebook uvodi prognozu vremena

Facebook je nekoć bio samo društvena mreža na kojoj su korisnici mogli vidjeti nove objave svojih prijatelja, bilo da se radilo o slikama ili novim statusima, ali se transformirao u čvorište brojnih informacija

Zuckerberg želi totalnu dominaciju
Zuckerberg želi totalnu dominaciju (Arhiva)
Više o

Facebook

,

prognoza vremena

,

weather alerts

Facebook oduvijek ima ambiciju postati nešto gigantsko i neizbježno, a u zadnje vrijeme čini se da im taj posao ide sjajno - kupuju sve što im se svidi, integriraju u Facebook na neki način i polako se šire na karti interneta.

Čini se da je još jedna novotarija na vidiku jer je komapnija počela testirati weather alerts. Korisnicima su se, naime, počele pojavljivati vremenske prognoze u Facebook feedu na mobilnim aplikacijama, piše The Next Web.

Obavijesti o vremenu uključuju kratku prognozu uz prateću ilustraciju te s linkom na detaljnije informacije.

Iako je to sve što je i potrebno znati o vremenu kada otvorite Facebook, ako se zaželite dodatnih informacija, poput trenutne temperature ili kasnijeg vremena, možete kliknuti po vremenskoj kartici koja će se raširiti i otkriti dodatne detalje.

Kako Facebook želi obogatiti svoju uslugu, ovo i nije tako neobičan dodatak, jer će ljudi još češće otvarati Facebook kako bi od sada provjerili i kakvo ih vrijeme čeka.

Iz tvrtke nisu htjeli niti potvrditi niti demantirati uvođenje ove novotarije

17.04.2016. 17:30:00
Novi komentar
nužno
nužno