« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
NOVI FACE

Facebook uvodi novi dizajn profila članovima

VIDEO - Svi se podaci polako grupiraju na jedno mjesto, koje prikazuje interesna područja korisnika

Novi izgled i funkcionalnosti Facebooka
Novi izgled i funkcionalnosti Facebooka (Facebook)
Više o

Facebook

,

poruke

,

novi izgled

Facebook je počeo uvoditi redizajnirane stranice profila svojim članovima, integrirajući na jednom mjestu podatke trenutno razbacane po 'zidu', foto albumima i drugim mjestima stranice, objavila je u nedjelju ta društvena mreža.

Cilj redizajna je transformirati ono što je sad zbrkana zbirka detalja u moderniji 'prozor' koji će na jednom mjestu prikazivati interesna područja korisnika, izvijestio je CNN.

Uz brzi pregled osnovnih podataka, novi profil nudi i zbirku nedavno označenih fotografija.

Novi dizajn omogućavati će pristup povijesti odnosa između prijatelja, prikazujući detalje, poput njihovih komentara i događaja na kojima su bili, zatim brže pronalaženje prijatelja, isticanje značajnih veza i povezivanje s prijateljima s jednakim interesima.

Redizajnirani profil uvodit će se postupno, a do svih bi korisnika trebao stići početkom iduće godine, najavio je u nedjelju Facebook na blogu na kojem je predstavio promjene.

Članovi koji žele odmah nadograditi profil, mogu to učiniti na http://www.facebook.com/about/profile/.

Facebook je ove godine stalno ažurirao stranicu, uključujući i pokretanje novog komunikacijskog sustava, uvođenje opcije 'Facebook Places check-in', te promjene alata za podjelu informacija s određenom skupinom korisnika.(hina/metro-portal)

06.12.2010. 07:10:08
Novi komentar
nužno
nužno