« Život
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
MA DAJ!

Facebook počeo ugovarati spojeve

Nije jasno kako se ova nova opcija zove i je li zamišljena kako bi spajala ljude, no iz Facebooka su potvrdili da se opcija testira na Android i iOS uređajima u Torontu i Novom Zelandu

A što ako...? :)
A što ako...? :) (Arhiva)
Više o

izlasci

,

Facebook

,

spoj

Facebook stalno uvodi neke novosti, nekad bolje, a nekad lošije... najnovija prema prvim reakcijama spada u ovu drugu kategoriju, jer je mnogi uspoređuju sa popularnim stranicama za pronalazak partnera, Tinderom i Bumbleom. 

Naime, Facebook je počeo ispitivati korisnike žele li izaći na spoj s nekim od svojih prijatelja. Ako i vi i netko od vaših prijatelja odgovori pozitivno Facebook će vas potaknuti da započnete privatniji razgovor na Messangeru, piše Independent.

Ako pak odgovorite da ne želite na spoj s prijateljem/prijateljicom Facebook vas više neće 'gnjaviti'.

Nije jasno kako se ova nova opcija zove i je li zamišljena kako bi spajala ljude, no iz Facebooka su potvrdili da se opcija testira na Android i iOS uređajima u Torontu i Novom Zelandu.

Kako tvrde, Facebookova opcija je drugačija od Tindera jer želi spajati ljude koji se već poznaju, nije tu kako bi pomogla pronaći ljubav.

Facebook odnedavno potkrada ideje drugih aplikacija, poput Snapchata. Iako se na prvu nova Facebook opcija čini simpatičnom mogla bi se pokazati iritantnom i potencijalno opasnom. Zamislite situaciju u kojoj vi izaberete da se nađete s nekim od svojih Facebook prijatelja a oni vas odbiju...

09.09.2017. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno