« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

EXIT lansira novi projekt InfinitX

EXIT lansira novi projekt InfinitX s Charlotte de Witte s Tvrđave Mogren u Budvi

InfinityX
InfinityX (EXIT)
Više o

Exit

,

InfinityX

U četvrtak 24. rujna u 20:20 EXIT lansira novi projekt InfinitX koji, u skladu s modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća imena elektronske glazbe s najatraktivnijim lokacijama širom svijeta.

Prvi InfinitX livestream događaj realizira se zajedno s jednom od vodećih imena scene, Charlotte de Witte, u sklopu njezinog New Form serijala i uz podršku Beatporta.

Belgijska superzvijezda snimila je ovaj specijalan nastup s jedinstvene lokacije tvrđave Mogren u Budvi. Ovo austrougarska utvrda sagrađena je 1860. godine na stjenovitoj formaciji sa prelijepim pogledom na Jadransko more. Izuzetna lokacija, snimljena uz zalazak sunca, pružit će zapanjujuću pozadinu za jedinstveni miks koji je Charlotte pripremila.

Charlottin nastup imat će veliku globalnu promotivnu vrijednost, znajući da s ovim projektom lansira svoj novi EP „Rave On Time", te da ovu izvrsnu umjetnicu na društvenim mrežama prati gotovo 3 milijuna ljudi.

Ovo će biti drugi stream Charlotte de Witte u suradnji s EXIT festivalom u posljednje vrijeme. Prvi, realiziran na Petrovaradinskoj tvrđavi, otvorio je Life Stream projekt, kroz koji jedan od vodećih europskih festivala, podržavajući Svjetski program za hranu Ujedinjenih naroda, podiže svijest o važnosti zaštite životne sredine i upozorava na rastuću krizu gladi. Snimku njezinog nastupa s Life streama do sada je pogledalo oko 600.000 ljudi.

Sve utjecajnija Belgijanka bila je zauzeta ove godine uprkos pandemiji, a njezin predstojeći EP "Rave On Time" podsjeća na radosti boravka u klubu. Ovo izdanje bit će ekskluzivno dostupno za kupovinu na Beatportu od početka livestreama i to u izdanju njezine izdavačke kuće KNTXT koja je također održavala brojne posebne partyje širom Europe. Charlottin EP je ponovo pokazao suptilnu evoluciju u njezinom stilu, povezujući mračni, hipnotički techno, acid i rave s mističnim ambijentom i stilskim osjećajem za dizajn zvuka.

Charlotte i KNTXT također će tijekom prijenosa uživo u prodaju pustiti i ekskluzivnu merchandise kolekciju koja će biti dostupna ograničeno vrijeme.

Ovaj novi stream savršena je šansa da se pridružite jednoj od najistaknutijih techno inovatorica na svijetu, upijajući istovremeno ljepotu jednog od skrivenih blaga Europe.

16.09.2020. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno