« Ostali sportovi
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
EUROSPORT

Eurosport i World Archery postigli dogovor

Eurosport, Dom Olimpijskih igara u Europi, postigao je dogovor s organizacijom World Archery o prijenosu najznačajnijih streličarskih natjecanja do 2020.

Eurosport će prenositi streličarstvo
Eurosport će prenositi streličarstvo (Eurosport)
Više o

Eurosport

,

prijenosi

,

World Archery

,

streličarstvo

Eurosport će prenositi sva događanja Hyundai Archery World Cupa, uključujući finale svjetskog kupa i svjetsko prvenstvo u streličarstvu, kako na tradicionalnim tako i na digitalnim platformama. Ovo je nastavak uspješne suradnje koja traje od 2014. godine.

Eurosport će prenositi sve velika streličarska događanja koja prethode Olimpijskim igrama u Tokiju, kao i najbolje dijelove natjecanja u emisijama koje će se prikazivati na svim zaslonima Eurosporta, što uključuje i Eurosport Player.

Eurosport i World Archery će dodatno raditi na promociji streličarskog sporta, kao i poticati suradnju sa sponzorima na promotivnoj platformi koja će uključivati i prijenos i digitalnu aktivaciju.

Peter Hutton, izvršni direktor Eurosporta, je  izjavio: "Iznimno nam je drago što smo produžili suradnju s organizacijom World Archery za naredne četiri godine. Veselimo se što će gledatelji moći pratiti najbolja streličarska natjecanja i bodriti vrhunske streličare u akciji. Eurosport već posvećuje više od polovice svog programa olimpijskim sportovima. Ovaj sporazum dodatno jača naš portfelj olimpijskih sportova, dok se približavamo sljedećim ljetnim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Kao novi Dom Olimpijskih igara u Europi, pratit ćemo milijune sportskih putovanja sve do Olimpijskih igara 2024. i omogućiti navijačima da ih sve prate na jednom mjestu - Eurosportu. Naš cilj je prikazivati priče o olimpijskim sportašima. Prijenos najboljih događaja tijekom iduće četiri godine će nam to omogućiti i u streličarstvu, sportu s bogatom olimpijskom tradicijom."

Predsjednik organizacije World Archery, prof. dr. Ugur Erdener, je dodao: "Naša vizija je da svatko u svijetu ima priliku odabrati streličarstvo, kao bitan olimpijski sport, za svoju aktivnost. Suradnja s Eurosportom će motivirati ljude da budu aktivni te da se okušaju u streličarstvu.

Eurosport sveobuhvatno pokriva glavne sportske događaje širom svijeta, pruža pristup nevjerojatnoj distribucijskoj mreži i rezultira velikom gledanošću kod publike. Nadovezujući se na uspjeh u Riju 2016., čija su izvješća pokazala kako je streličarstvo dosegnulo visoku  gledanost na ključnim tržištima poput Francuske i Njemačke, kanal koji je novi Dom Olimpijskih igara u Europi, također je savršen dom za streličarstvo u najavi Tokija 2020. "

Prvo natjecanje koje će se prenositi u okviru novog sporazuma bit će Hyundai Archery World Cup iz Šangaja u svibnju ove godine.

17.01.2017. 12:05:00
Novi komentar
nužno
nužno