« Glazba
objavljeno prije 14 godina
OPET NA VRHU

Eminemov novi album najprodavaniji

Novi studijski album američkog repera u posljednjih tjedan dana najtraženiji je u svjetskim cd shopovima te na digitalnim servisima

eminem
eminem (Eminem)
Više o

Eminem

,

novi album

,

presuda Gotovini

,

presuda Markaču

Ovoga tjedna Eminem je sa svojim novim izdanjem "Recovery"  vladar top ljestvica s obje strane Atlantika. U Velikoj Britaniji već je osvojio vrh top liste.

Album 'Recovery' postao je njegov šesti UK broj jedan u karijeri te je zabilježio veću prodaju od svih ovotjednih Top 10 albuma zajedno. U Americi je album već proglašen najprodavanijim izdanjem godine te se očekuje da će do objavljivanja službene top liste u četvrtak premašiti brojku od 750,000 prodanih kopija, što je najbolji tjedni rezultat nakon albuma 'Black Ice' grupe AC/DC.

Eminem je do sada simultano osvajao broj jedan UK i US charta čak pet puta, s albumima The Marshall Mathers LP (2000), The Eminem Show (2002), Encore (2004), Curtain Call (2005) i Relapse (2009). Treba reći i da se na ovotjednom UK chartu singlova nalaze dvije njegove pjesme u Top 10. Prvi singl 'Not Afraid' je na broju pet, a nova pjesma 'Love The Way You Lie', u kojoj gostuje Rihanna, zauzela je broj sedam.

29.06.2010. 15:45:29
Novi komentar
nužno
nužno