« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ZA BOLJE OBRAZOVANJE

Eduvizija olakšava učenje osnovnoškolcima

Novi portal sadrži nastavno gradivo četiri predmeta - matematike, fizike, kemije i biologije a usklađen je sa planom i programom Ministarstva prosvjete, obrazovanja i športa

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot)
Više o

učenje

,

portal eduvizija

,

nastavno gradivo

Eduvizija, naziv je danas predstavljenog novog internetskog portala koji učenicima viših razreda osnovnih škola omogućuje da nastavno gradivo svladaju uz pomoć informacijske tehnologije.

Portal "Eduvizija" sadrži nastavno gradivo četiri predmeta - matematike, fizike, kemije i biologije a usklađen je sa planom i programom Ministarstva prosvjete, obrazovanja i športa, rekla je pokretačica projekta Ružica Šimunović.

Sve su lekcije obrađene u suradnji s nastavnicima, a sadrže video prikaz, tekst, foto i tekstualne sažetke lekcija kao i kviz provjere znanja. Učenicima je dostupan i forum putem kojega mogu neposredno komunicirati s nastavnicima te komunicirati s ostalim učenicima.

Pokretačima je cilj da, ovisno o odazivu učenika, postojeće nastavno gradivo prošire i na ostale predmete. Inače, moguće je polugodišnje i godišnje učlanjenje a najviša cijena za godinu dana članstva iznosi 350 kuna. Zasad portal ima 70-ak članova.

Bez obzira na učlanjenje, svi zainteresirani mogu posjetiti internet stranicu www.eduvizija.hr gdje će im biti dostupni brojni drugi obrazovni i zabavni sadržaji. (hina/metro-portal)

21.01.2010. 14:30:13
Novi komentar
nužno
nužno