« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana
NAJAVE

Edo Maajka 11. rujna u dvorištu Medike

Nakon prisilne poduže pauze od koncertnih aktivnosti, Edo Maajka se vraća 11. rujna nastupit će u dvorištu kluba Medika

Edo Maajka
Edo Maajka (Arhiva)
Više o

Edo Maajka

,

AKC Medika

Naširoko smatran jednim od najboljih MC-a ovih prostora, Edo Maajka posljednjim albumom „Put u plus" (2018.) napravio je bombastičan povratak na scenu.

Uz obilje pohvala i nagrada glazbenih znalaca, njime je privukao i velik broj zrelije publike s obzirom na odmicanje od generalnih ljudskih i društvenih opservacija, a uz veći fokus na osobne životne situacije i probleme.

S albuma se ističe i recentniji videospot „Kreator" u potpisu Hrvoja Baudoina (Dostava Zvuka Studio) i Hrvoja Zubovića.

Edo Maajka - „Kreator"

Support na koncertu pružit će duo Playground Hustle kojeg čine producentica Ivona Eterović (tonota) i vokalistica/tekstopisac Marija Magdalena Slović (Megi). Ovaj zagrebački duo spaja mračnu elektroniku i eksperimentalni rap korespondirajući s modernim zapadnjačkim klupskim electro/rap trendovima. Iza sebe imaju tri studijska albuma te nekoliko zapaljivih singlova i video spotova poput „Tl;dr", „Pikule", „Nije me briga" i „Mladež Bez Boga", sve s posljednjeg albuma „IGLE" izdanog krajem 2019.

ULAZNICE

Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje je potrebno ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 80 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).

SATNICA

Vrata se otvaraju od 19h, koncert počinje u 20h, a predviđeni kraj je u 22h. Posjetiteljima će se na ulazu mjeriti temperatura, a preporučuje se održavanje distance i nošenje maski.

Koncert organizira Dostava Zvuka, FB event

03.09.2020. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno