« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
MA DA?

Dva najjača afrodizijaka na svijetu

Muškarci u heteroseksualnim vezama postaju bitno zainteresiraniji za oralno zadovoljavanje partnerice ako posumnjaju da ona ima nekog sa strane

Sama pomisao na nevjeru je afrodizijak
Sama pomisao na nevjeru je afrodizijak (Arhiva)
Više o

nevjera

,

afrodizijak

,

ljubomora

,

sumnja

Afrodizijaci ne moraju biti neke egzotične stvari tipa mljevenog roga od nosoroga ili fekalija nevjerojatne zvjerke koja živi na vrhu Himalaje, dovoljno je okrenuti pravi prekidač u glavi i napaljenost raste nevjerojatnom brzinom.

Naime, kako je pokazalo novo istraživanje objavljeno u stručnom magazinu Personality and Individual Differences, nerijetko su najbolji afrodizijaci - ljubomora i sumnja!

Rezultati istraživanja pokazali su da muškarci u heteroseksualnim vezama postaju bitno zainteresiraniji za oralno zadovoljavanje partnerice ako posumnjaju da ona ima nekog sa strane.

Ma kako muškarcu bilo teško podnijeti ideju da ga draga vara i, s jedne strane, grozno što je možda drugi muškarac dirao njene intimne dijelove, želja za dokazivanjem je jača, a oralni je seks najintimniji mogući.

Stoga, ako vam se to dogodi, nemojte pokušavati objasniti partneru da znate zašto to radi i uvjeravati ga u svoju vjernost, nego uživajte ...

09.06.2017. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno