« Ekosfera
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
BRAVO

Dubrovački azil za nezbrinute životinje bit će najbolji na svijetu

Osim prostora (tzv. boksova) za pse s prikladnom površinom za dnevno korištenje po najvišim standardima, vježbališne zone za istrčavanje te prostora za socijalizaciju i obuku pasa, planirani su i hotel za pse i još puno sadržaja

Bit će im sjajno
Bit će im sjajno (Arhiva)
Više o

životinje

,

azil

,

Dubrovački azil za nezbrinute životinje

Dubrovački azil za nezbrinute životinje, vrijedan oko 14 milijuna kuna, bit će smješten na 20.504 četvorna metra, imat će kapacitet za 350 pasa, a po riječima dubrovačkog gradonačelnika Mate Frankovića, trebao biti jedan od najboljih na svijetu.

Osim prostora (tzv. boksova) za pse s prikladnom površinom za dnevno korištenje po najvišim standardima, vježbališne zone za istrčavanje te prostora za socijalizaciju i obuku pasa, planirani su i hotel za pse, veterinarska klinika, dio za 50 mačaka, kao i veliki parkovi s prostorom za jahanje konja i javne rekreacijske sadržaje. U posebnoj servisnoj zgradi svoj prostor će imati djelatnici, od veterinara do trenera i volontera.

Poštovani su i primijenjeni svi zakonski parametri o potrebnom prostoru za pojedinu životinju. Projekt je lijepo uklopljen u okoliš i više izgleda kao edukacijski centar, a manje kao mjesto za zaboravljene životinje.

25.05.2019. 16:31:00
Novi komentar
nužno
nužno