« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
WOW!

DS 3 Crossback - čistokrvni SUV na struju

Velika kromirana maska motora te stražnji kraj oblikovan po uzoru na DS 7 Crossback s dvije predimenzionirane ispušne cijevi

DS 3 Crossback
DS 3 Crossback (Arhiva)
Više o

DS 3 Crossback

DS, prestižna marka francuskog PSA koncerna kao da je preživjela pritisak na 'reset' tipku. Tako je ponuđen potpuno novi automobil kao i što je napravljeno s modelom DS 7 Crossback.

Sada je tržištu ponuđen DS 3 Crossback koji je čistokrvni SUV. Velika kromirana maska motora te stražnji kraj oblikovan po uzoru na DS 7 Crossback s dvije predimenzionirane ispušne cijevi, a očito je kako će biti dostupan samo kao karoserijska verzija s pet vrata - detalji su koji odmah 'upadaju' u oči.

Prednja svjetla su LED, od opreme ima adaptivni tempomat, dok u unutrašnjosti ima 10,3 inčni ekran na dodir smješten na središnjoj konzoli.

Novi DS 3 Crossback dugačak je 4,12 metara, širok 1,79 i visok 1,53 metara uz međuosovinski razmak 2,56 metar. To je 4 cm manje u odnosu na malo dulji i značajno viši Citroën C3 Aircross. DS 3 Crossback izrađen je na osnovi nove platforme nazvane 'Common Modular Platform' ili skraćeno CMP, a poznata je i pod oznakom EMP1, a koju će koristiti nova Opel Corsa.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

07.03.2019. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno