« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
DEMANTI IZ BOLNICE:

Drugo oko ozlijeđenog policajca nije u opasnosti

Funkcije jednog oka nema od ranjavanja i neće je ni biti, a funkcija drugog oka potpuno je sačuvana

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

Maksimir

,

huligani

,

navijački neredi

,

ladyswap

Policajcu Kristijanu Trokteru, ozlijeđenom prilikom subotnje policijske intervencije zbog huliganskih izgreda na maksimirskom stadionu, drugo oko nije u opasnosti, potvrdila je danas Hini predstojnica Klinike za očne bolesti KBC Zagreb dr. prof. Neda Stiglmayer.

Također je opovrgnula napise u pojedinim medijima kako je došlo do pogoršanja zdravstvenog stanja ozlijeđenog policajca.

Dr. Stiglmayer rekla je i kako nije poznat izvor tog potpuno netočnog medijskog napisa, dodavši da je ministru zdravstva Darku Milinoviću, prigodom jučerašnjeg obilaska pacijenta dano detaljno izvješće koje odgovara stvarnom stanju.

Pacijentovo stanje što se tiče samog oka, je nepromijenjeno, rana mu zacjeljuje, no funkcije oka nema od ranjavanja i neće je ni biti, a funkcija drugog oka potpuno je sačuvana, potvrdila je prof. Stiglmayer.

Naglasila je također kako nije bilo hitnih pretraga, a da je CT obrada standardna procedura kada je riječ o ozljedama glave.

Pacijent se žalio na smetnje sluha neposredno nakon eksplozije, pa je učinjen i pregled uha, nosa i grla, rekla je dr. Stiglmayer. Opće stanje pacijenta je dobro, ne trpi značajnije bolove, no potreban mu je mir kako bi se što prije oporavio, dodala je.

Informaciju o zdravstvenom stanju ozlijeđenog navijača-izgrednika prijepodne nije bilo moguće dobiti jer je nadležni liječnik u KBC-u Zagreb bio zauzet operacijom.(hina/metro-portal)

06.05.2010. 12:27:38
Novi komentar
nužno
nužno