« Glazba
objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana
SUPERVAL

Drugo izdanje Supervala plus

Koncert školskih bendova iz Hrvatske i drugih zemalja, održat će se 4. 1. 2024. u Vintage Industrial Baru!

Novi koncert
Novi koncert (Arhiva)
Više o

Superval

,

Superval plus

Nakon višegodišnjeg upornog rada na promociji mladih nadarenih glazbenika školskog uzrasta na nacionalnoj razini, u suradnji s državama u kojima postoje inicijative slične Supervalu, koje podupiru i promoviraju izvođače školskog uzrasta, pokrenut je novi program nazvan Superval+.

Cilj je predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju, što će pozitivno utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj.

Superval+ potvrđenim će kvalitetnim autorskim bendovima sa Supervala omogućiti da svoj talent pokažu i izvan Hrvatske, te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala.

Odlično premijerno izdanje održalo se 1. 11. 2023. u Vintage Industrial Baru, a sada, u suradnji s Udruženjem nastavnika Muzičke kulture Srbije, najavljujemo drugi Superval+ koncert koji će se održati 4. 1. 2024., također u Vintage Industrial Baru.

Na njemu će nastupiti Šteker, TereT, te Maršali, pobjednici prvog državnog natjecanja srednjoškolskih bendova Srbije - Rock Serbika.

Program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba i GRAFIK.neta.

Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji se mogu kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 9 i Dirty Old Shopu (Tratinska 34), a na dan koncerta cijena će im biti 6 eura.

23.11.2023. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno