« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
FESTIVALI

Drugo izdanje festivala Do It With Others uskoro u Puli

Ove godine DIWO festival se bavi mnogim aspektima suvremene umjetnosti; od likovne, izvedbene preko audio-vizualne i video umjetnosti do autorske glazbe i DJ kulture

DO IT WITH OTHERS (DIWO)
DO IT WITH OTHERS (DIWO) (Pozitivan ritam)
Više o

Pula

,

festival

,

DIWO

,

Do It With Others

EduSplash - multimedijska platforma za edukaciju i razvoj i Klub Kotač predstavljaju drugo izdanje festivala DO IT WITH OTHERS (DIWO) koji će se održati od 3. do 5. svibnja 2018. godine u prostorima Kluba Kotač te unutarnjem dvorištu Društvenog centra Rojc u Puli.

Ove godine DIWO festival se bavi mnogim aspektima suvremene umjetnosti; od likovne, izvedbene preko audio-vizualne i video umjetnosti do autorske glazbe i DJ kulture.

S fokusom na intermedijalne i interdisciplinarne projekte na sjecištu tehnologije, umjetnosti i inovativne upotrebe medija, radovi se sadržajem referiraju na relevantne fenomene suvremenog društva i kulture.

Ovogodišnji pristup vizualnoj umjetnosti također uključuje i razvoj novih smjernica u produkcijskom pristupu postava izložbi, bilo da je riječ o likovnim umjetnostima klasičnijeg izričaja, multimedije ili zvuka.

Maksimalna je otvorenost prema raznim žanrovima, novih mogućnosti interakcije s publikom, kao i izvođačke komunikacije.

Kombinacijom iskustva klasičnog galerijskog pristupa, site-specific ili work in progress pristupa upućuju na kompleksnost ovogodišnjeg DIWO Festivala.

22.04.2018. 18:02:00
Novi komentar
nužno
nužno