« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
FESTIVALI

Drugo izdanje Ada Divine Awakening festivala

Poznati datumi i prvi sudionici drugog izdanja Ada Divine Awakening festivala, objavljen aftermovie za 2021. godinu

Drugi festval na Adi
Drugi festval na Adi (Arhiva)
Više o

festivali

,

Ada Divine Awakening festival

Sljedeće izdanje prvog festivala svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima - Ada Divine Awakening - bit će održano od 13. do 18. rujna 2022. godine u Crnoj Gori. Uspomene na prvi ADA festival, održan sredinom proteklog rujna, i dalje su snažne, a sumirane su u kratkom filmu koji je dočarao nesvakidašnje šestodnevno iskustvo na predivnom otoku.

ADA Divine Awakening Festival 2021 | The Official Aftermovie

Prvi Ada Divine Awakening retreat ukazao je na ključne probleme današnjice - sve veću usamljenost i otuđenost, a zatim pružio znanja i uvide iz polja osobnog razvoja, partnerskih odnosa, seksualnosti i povećanja intimnosti kako sa sobom, tako i s drugim ljudima. Na festivalu su gostovali neki od najutjecajnijih predavača i izvođača, kao što su Devi Mohan, Xavier De Forceville, Hannah Knight, Luba Evans, Ohad Pele, Andrea Paige, Rachel Rickards, Lennart Hening, Buddhi Dana i mnogi drugi, dok su neizostavan glazbeni program predvodili vrhunski svjetski i regionalni umjetnici, kao što su Božo Vrećo, Aklea Neon, Joshua Swahe, Praful, Tuulia i Zazo.

Energija koja je kružila Adom Bojanom pružila je okupljenima osjećaj slobode, prisutnosti, sreće, strasti i blaženstva. Prema riječima velikog broja učitelja i sudionika, Ada Divine Awakening festival je već u prvoj godini ostvario cilj i pozicionirao se kao jedno od najznačajnijih mjesta okupljanja ovog tipa na planeti, gdje će posjetitelji i ubuduće zajedno rasti i razmjenjivati iskustva, unapređujući svaki segment svojih života.

I 2022. godine tijekom neverojatnih šest dana posjtitelje očekuje više desetina svjetski priznatih predavača, čije će teme obuhvatiti povećanje intimnosti sa sobom i partnerom, unapređenje seksualnog iskustva, dubljeg povezivanje s vlastitim tijelom, balans ženske i muške energije. Važan dio ADA bit će i satovi joge, meditacije uz zalazak sunca, ekstatičan ples, koncerti i performansi.

Već su potvrđeni prvi predavači za ADA festival 2022, među kojima su neka od vodećih imena iz polja svjesnosti i intimnosti, kao što su predavačica tantre i veza iz Sjedinjenih američkih država Luba Evans, učitelji iz polja intimnih odnosa, ljubavi i tantra joge Xavier De Forceville i Hannah Knight, zatim stručnjaci za odnose, meditaciju, intimnost i kreativnost Rachel Rickards i Lennart Henning, kao i terapeutica disanja i iscjeliteljka Sophia Magdalena. Na sljkedećem izdanju gostovat će i predavač iz polja intimnosti i veza Aaron Kleinerman, predavačica iz polja tantre, seksualnosti, svesne komunikacije i ženskog tijela Alice Hong, kao i predavač tematike seksualnosti i nenasilne komunikacije Michael Finkel.

Poklon paketi za ADA 2022 u prodaji od 22. studenog, uz popust od 40%!

Prvi kontingent paketa za ADA Divine Awakening festival 2022 i smještaj u prodaji je od 22. studenog 2021., po poklon cijenama koje počinju od 329 eura, što je popust od čak 40% u odnosu na krajnju cijenu. Količina paketa po ovim cijenama je veoma ograničena. Sve informacije o festivalu se nalaze na stranicama ADAwakening.me, gdje se mogu kupiti i odgovarajući paketi.

20.11.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno