« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NAJAVE

Dream of Life Senke Bulić u nedjelju u Tvornici

Proglašena je najboljom predstavom po izboru publike portala teatar.hr iste godine kad je i Kazalište Hotel Bulić proglašeno najboljim neovisnim kazalištem u Hrvatskoj

Predstava inspirirana autobiografijom Patty Smith
Predstava inspirirana autobiografijom Patty Smith (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Dream of Life

,

Senka Bulić

Nakon dvogodišnje pauze, u nedjelju, 17. ožujka u 20 sati u zagrebačkoj Tvornici kulture ponovo igra nagrađivana predstava-performans „Dream of life" u izvedbi Senke Bulić.

Inspirirana autobiografijom Patti Smith „Tek djeca" predstava govori o njezinim umjetničkim početcima sedamdesetih i osamdesetih godina prošloga stoljeća - za vrijeme njujorškog novog vala i izrastanju u, kako je mnogi nazivaju, najveću rock pjesnikinju svih vremena.

Predstava, prema tekstu Jelene Svilar i Morane Foretić, postupno prerasta u pravi rock koncert u poetičnoj i energičnoj izvedbi Senke Bulić.

Izvedena je na brojnim kazališnim ali i glazbenim festivalima, dva puta na INmusic festivalu, IKS Festivalu u Splitu, festivalu "Braaams" u beogradskom Domu omladine, u Šibeniku u programu Tvrđave BARONE, u Rijeci u Pogonu kulture, FIAT festivalu u Podgorici te na još nizu gostovanja u Hrvatskoj.

Proglašena je najboljom predstavom po izboru publike portala teatar.hr iste godine kad je i Kazalište Hotel Bulić proglašeno najboljim neovisnim kazalištem u Hrvatskoj.

14.03.2019. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno