« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
U2manija je počela...

Fanovi oduševljeni - danas se očekuje još bolji koncert

Koncert je završio nekoliko minuta nakon 23 sata, a slavni su Irci izveli 22 pjesme

(Drago Sopta, Vjekoslav Skedlar/Cropix)
Više o

U2

,

U2 Zagreb

,

koncert U2 Zagreb

,

promet U2

,

počeo koncert U2

Na YouTubeu su se već pojavile prve snimke koncerta. Fanovi su oduševljeni i tvrde da će danas biti još bolji koncert jer su šminkeri na zapadu bili prilično rezervirani.

Organizacija je imala po običaju prerevne zaštitare koji su ljudima oduzimali čak i male lampice, pivo je bilo skupo, a toaleti prljavi i zauzeti. Međutim sve to nije pomutilo fantastičan doživljaj na koncertu koji je završio nešto malo nakon 23 sata.

Na jučerašnjem su koncertu fanovi mogli čuti ove pjesme:

Breathe, No line on the horizon, Get on Your Boots, Magnificent, Beautiful Day - najavljen recitacijom Gundilićeve "O lijepa, o slatka...", Elevation, One, Until the End of the World, Stay, Unknown Saller, The Unforgettable Fire, City of Blinding Lights, Vertigo, I'll go crazy if I don't go crazy tonight, Sunday Bloody Sunday, Pride, Walk on. Where the Streets have no Name bila je završna pjesma prije bisa na kojem su izveli Ultra Violet, With or Without You i Moment of Surrender.

Na YouTubeu već ima snimaka pa pogledajte:


Njihov zagrebački nastup u Hrvatskoj nazivaju koncertom desetljeća, budući da se po broju prodanih ulaznica može usporediti s koncertom Rolling Stonesa na hipodromu, 1998.

Za dva koncerta slavnih Iraca u Zagrebu (jučer i danas) prodano je više od 120 tisuća ulaznica, no iako su ranije tvrdili da su koncerti rasprodani, organizatori su danas u promet pustili dodatne ulaznice.

U2 u Zagrebu nastupaju u sklopu turneje "360 stupnjeva", koju su započeli prije pet tjedana u Barceloni, a kojom predstavljaju svoj dvanaesti album "No Line On The Horizon".

09.08.2009. 21:37:35
Novi komentar
nužno
nužno