« Hrvatska
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
PRELOMI

Dorina s novim okusima

Čokolade Dorina dolaze u dvadesetak različitih okusa te se odlikuju vrhunskom kvalitetom i prepoznatljivim okusom, a pripremaju se isključivo od biranih zrna kakaa

Dorina Speculaas
Dorina Speculaas (Arhiva)
Više o

čokolada

,

novi okusi

,

Dorina

Baš kao što je čokolada puna malih i velikih kockica, tako je i život satkan od malih i velikih trenutaka. Maleni trenuci nekomu mogu biti veliki, kao što veliki nekomu mogu biti mali, no nije ni bitna veličina, već njihov značaj. S

vojom novom porukom Prelomi! omiljeni čokoladni brend Dorina poručuje da je uvijek uz svoje potrošače kako bi ih inspirirala, potaknula i ohrabrila u svim prijelomnim trenucima, od djetinjstva do odrasle dobi.

„Svi pamtimo velike trenutke u svojem životu, primjerice kad smo se usudili pokazati osjećaje osobi koja nam se sviđa, ohrabrili promijeniti posao ili karijeru, napravili nešto sasvim ludo i spontano ili odlučili da nećemo odustati čak i kad je izgledalo nemoguće, kad smo odlučili jednostavno - prelomiti. Novom porukom želimo istaknuti da je Dorina uz svoje potrošače u svim važnim životnim situacijama, kad moraju prelomiti i donijeti bitnu odluku, kad se nalaze na prekretnici i upuštaju u neku novu avanturu", izjavila je Marina Knežević, marketing manager za diviziju kakao proizvoda i impulsa.

Novu poruku Prelomi! prate i tri nova okusa čokolada Dorina, koji će se osobito svidjeti ljubiteljima keksa u čokoladi. Za ljubitelje belgijskog keksa i zamamnih aroma koje donosi zima, Dorina Speculaas bit će pun pogodak zahvaljujući bijeloj mliječnoj kremi i keksu začinjenom cimetom, klinčićem, muškatnim oraščićem, đumbirom, pimentom, korijanderom i kardamomom.

Ljubitelje legendarnog keksa Domaćica zasigurno će oduševiti Dorina Domaćica tamna, koja donosi kombinaciju tamne čokolade s čokoladnom kremom i keksom s kakao prahom, kao i Domaćica malina koja otkriva kombinaciju keksa i bijele čokolade s bijelom kremom i komadićima sušene maline. Novi okusi dolaze i u novom ruhu u kojem im se pridružuju i već poznate Dorine s keksima - Dorina Domaćica original, Dorina Jadro, Dorina Napolitanke i Dorina Choco Napolitanke.

Čokolade Dorina dolaze u dvadesetak različitih okusa te se odlikuju vrhunskom kvalitetom i prepoznatljivim okusom, a pripremaju se isključivo od biranih zrna kakaa iz Gane, zemlje najkvalitetnijih uzgajivača i proizvođača kakaovca na svijetu, pri čemu Kraš inzistira na zrnima glavne berbe.

Kakaovac se s pravom naziva superhranom jer sadrži više od 300 različitih nutrijenata, dok je čokolada bogata mineralima poput fosfora, magnezija, željeza, kalija i cinka, nizom vitamina skupine B, vitaminom E i beta karotenom.

Pomaže u usporavanju procesa starenja, čuvanju organizma od srčanih oboljenja te regulaciji dotoka krvi u mozak i srce, kao i u regulaciji razine šećera u krvi te snižavanju razine kolesterola. Naposljetku, sadrži antidepresivne spojeve pa može inspirirati, usrećiti i utješiti.

23.09.2020. 13:41:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.09.2020. 17:47
    yesss mljac
  2. avatar
    Cranberry
    23.09.2020. 19:27
    Volim taj keks speculas
  3. avatar
    armando
    23.09.2020. 20:38
    i ja isto mljaccccccccccccccccccccccccccccc
Novi komentar
nužno
nužno